Cristi Daminuta, despre Mirela, fata care s-a laudat ca fotbalistul lui Inter o cauta insistent: "Am dat interviuri presei romane cat n-a mancat ea snitele. Toate tarancile care au aparut ca ciupercile dupa ploaie se gasesc sa vorbeasca la televizor". (Cancan)

Patrice: "Cand am cantat eu, Barack Obama nu era inca presedinte. Probabil ca din acest motiv a si devenit presedintele SUA". (EvZ)

Radu Berceanu: "Nu stiu cum, fix pe traseul autostrazilor, sunt zeci si zeci de santiere arheologice, de parca dacii stiau unde o sa facem noi autostrazile". (Gandul)

Oana Zavoranu: Am fost la muzeul Madame Tussauds din Amsterdam. In secunda in care am vazut replica lui din ceara m-a cuprins tremuratul. Atunci am inteles de ce tipau si lesinau fanii la concertele lui. Am imbratisat statuia si am sarutat-o. L-am rugat pe Pepe sa ne fotografieze asa si i-am spus: "Iubire, iarta-ma, dar cum il iubesc pe Michael nu o sa mai iubesc niciun barbat!". Cred ca m-a inteles. Stie ca este idolul meu. (...) "De cand a murit am un gol in suflet... Mi-e ciuda ca au ales sa-l ingroape. Speram sa-i plastifieze trupul, sa ne ramana noua". (Cancan)