Reporter american palmuieste un trecator baut, in timpul unei transmisii live. Foarte multe persoane au simpatizat (chiar daca nu au scuzat) reactia reporterului Steve Ryan, dupa ce un glumet ametit de bautura l-a hartuit in mod repetat chiar in timpul unei transmisii live de la Las Vegas, despre moartea lui Michael Jackson. Initial, Ryan a incercat sa-si continue transmisia live, usor amuzat de reactiile barbatului, reactionand cu buna dispozitie si rabdare. Cu toate acestea, vazand ca barbatul baut nu-l lasa in pace si ruineaza transmisia, reporterul il plezneste usor peste fata, scrie Gandul.

In timpul unui interogatoriu, acuzatei i-a iesit o veverita din decolteu. Autoritatile din Warren, Ohio, au avut o surpriza iesita din comun, cand, in timpul unui interogatoriu, o veverita a iesit din decoleteul acuzatei. Detectivul Warren Mackey a spus ca a ramas socat cand a vazut micul animal stand pe sanii femeii. Femeia, a carei identitate a ramas anonima, se afla la politie deoarece se presupune ca luase parte la o crima, scrie Gardianul.

Arestat dupa ce a dezvirginat-o cu degetul. Un adolescent de 19 ani, din comuna gorjeana Plopsoru, a fost arestat, ieri, si acuzat ca a violat o fata in varsta de 15 ani. Minora a declarat ca Liviu Ungureanu a dus-o, noaptea, pe malul Jiului si a siluit-o, amenintand-o cu un cutit. Pe de alta parte, tanarul sustine ca doar a penetrat-o cu degetul, scrie Cancan.

Un spaniol a platit un asasin sa-i omoare seful. Martinez Tourino, director al Centrului de Conventii Internationale din Barcelona a fost ucis la comanda lui Manuel M. B., angajatul sau, pe care vroia sa-l concedieze. Crima a socat intreaga lume. Tourino a fost impuscat in ceafa in timp ce se indrepta spre serviciu la intersectia strazilor Santalo si Travessera de Gracia din Barcelona. Criminalul fusese platit de catre Manuel M. B., seful setiei de audiovizual, pentru ca decedatul, care era superiorul sau, il anuntase ca urma sa-l concedieze, scrie Click.

A vrut sa-si faca circumcizie cu unghiera! Daca cumva va plictisiti teribil acasa, nu incercati niciodata sa va faceti o circumcizie cu unghiera! Din pacate pentru el, un tanar din Londra nu s-a gandit la consecintele pe care le poate avea ”operatia” facuta in propriul dormitor si era cat pe ce sa se aleaga cu o lipsa acuta de sex pentru tot restul vietii, scrie Libertatea.

Prietenie cu nabadai intre un catel si un cal. Un caine chihuahua din Australia si-a revenit miraculos dupa ce a fost calcat de cel mai bun prieten al sau, un cal de 900 kilograme pe nume Leroy. Micul Berry se juca fericit pe langa amicul sau urias, in comparatie cu el, cand s-a intamplat accidentul, scrie Click.

S-a fotografiat cu telefonul proprietarului casei pe care o jefuia. Un hot din SUA a vrut sa le usureze munca politistilor si s-a fotografiat accidental cu telefonul mobil al pagubitului in timp ce-i jefuia acestuia casa. Autoritatile din Virginia, SUA, au declarat ca hotul s-a fotografiat in timp ce incerca sa telefoneze cuiva si nu a realizat ca a lasat in urma un indiciu considerabil, scrie Libertatea.