A renuntat la unul din penisuri pentru iubita sa. Ang Qiang, un barbat de 23 de ani din Guangzhou, a trebuit sa renunte la mandria sa pentru a-si pastra prietena. Nascut cu doua penisuri, tanarul a fost o atractie pentru iubita sa, la inceput. Apoi anomalia a inceput sa i se para prea bizara, asa ca l-a trimis pe Ang la chirurgie. I-a dat de ales, ori dispare al doilea organ, ori dispare ea, noteaza Libertatea.

Un barbat fara maini si fara picioare joaca fotbal, inoata si face chiar si surfing. Nick Vujicic s-a nascut fara maini si fara picioare, dar a invatat sa joace fotbal, sa inoate si sa faca surfing, relateaza The Telegraph. Singurul ajutor al tanarului in varsta de 26 de ani este un mic piciorus care il ajuta sa isi tina echilibrul. "Eu ii spun pulpa de gaina. Fara el as fi pierdut" a declarat Nick, care locuieste in Los Angeles. "In apa plutesc mult mai usor fiindca nu am membre, iar piciorusul il folosesc pe post de elice" a adaugat tanarul. La nasterea sa, parintii au fost atat de socati incat nu l-au putut lua in brate pana la varsta de patru luni. Dizabilitatea tanarului nu a putut fi explicata de doctori, noteaza Gardianul.

Australianca in varsta de 99 de ani, Ruth Frith, se antreneaza pentru participarea la World Masters Games, competitie pentru persoanele de toate varstele programata in luna octombrie la Sydney (Australia), informeaza AFP. Ruth Frith va implini 100 de ani pana la World Masters Games si va fi astfel cea mai in varsta sportiva la aceasta competitie, care are ca obiectiv implicarea cat mai multor persoane indifirent de varsta. Alaturi de ea, in competitie va intra si fiica ei, Helen Searle, in varsta de 69 de ani, scrie Click.

S-a dezbracat in avion si a inceput sa alerge. Un pasager care s-a dezbracat in timpul zborului si a inceput sa alerge gol pusca pe culoar a obligat avionul sa devieze de la traseul sau si sa se indrepte spre aeroportul Albuquerque din New Mexico, in conditiile in care destinatia era Los Angeles, California. Un purtator de cuvant al aeroportului din Albuquerque l-a identificat pe pasager drept Keith Wright, in varsta de 50 de ani, care se dezbracase de toate hainele pe unul din locurile din spate ale avionului, scrie Libertatea.

Casa inteligenta actionata cu telefonul. Printr-o simpla apasare de buton, alimentarea cu energie electrica se intrerupe, echipamentele de incalzire sau racire trec pe modul de „economie”, iar alarma se activeaza. Plecarea in concediu le aduce o serie de griji celor care isi lasa locuintele nesupravegheate. De altfel, atunci cand locuintele raman goale pentru o perioada mai lunga de timp se inregistreaza numarul cel mai mare de spargeri. Iar daca ai o locuinta de lux, grijile sunt cu atat mai mari. De aici a aparut ideea unor sisteme automatizate care simuleaza prezenta in casa si atunci cand aceasta e nelocuita, noteaza EVZ.

Protest pentru apa calda: cu sapunul in arteziana. Protest inedit la Pitesti! Sase barbati au stat in fata primariei, rezemati de fantana cantatoare, care a costat 1,2 milioane de euro. S-au si spalat, iar unul s-a barbierit folosind apa din arteziana. Nemultumirea care i-a scos in strada a fost lipsa apei din locuinte. Furnizarea apei calde a fost intrerupta la Pitesti dupa ce SC Termoficare s-a aflat in imposibilitate sa-si achite datoriile. Marin Diaconu (26 de ani), a initiat protestul printr-un mesaj transmis pe messenger, scrie Click.

Cu lumea la picioare, din balcon. Balcoanele din sticla construite pe cunoscutul zagarie nori din Chicago, "Sears Tower", cea mai inalta cladire din Statele Unite, atrag ca un magnet turistii. Din balconul "de cristal" esti cu adevarat printre nori. Suspendat la peste 400 de metri inaltime, la etajul 103, vizitatorii au lumea la picioare, la propriu, scrie EVZ.