Si-a scos cripta la vanzare! Un barbat din Brasov, caruia banii nu ii mai ajungeau, si-a scos la vanzare singurul obiect de pret pe care il mai detine: o cripta de marmura neagra! Dupa ce s-a sfatuit cu nevasta, un brasovean a ajuns la concluzia ca... e mai important cum te simti pe lumea asta decat pe cealalta. Asa ca familia respectiva a renuntat la luxul din cimitir pentru un ban in plus. Elegantul monument funerar din marmura neagra, comandat special in urma cu mai multi ani, a ajuns la o consignatie din centrul orasului, scrie Libertatea.

A fost descoperita o creatura neidentificata intr-un canal. In canalizarea localitatii Cameron din Carolina de Nord a fost descoperita o creatura neidentificata. In timpul unui control de rutina, s-a introdus o camera video pentru a verifica canalizarea, numai ca, intamplator, acolo se aflau si aceste creaturi. Pana in prezent nici un cercetator nu a reusit sa stabileasca cu exactitate ce sunt sau cum au ajuns acolo. Filmarea a fost postata pe internet, facand inconjurul lumii si devenind hit, in doua zile, filmuletul de pe YouTube atingand 3,3 milioane de vizitatori, scrie Gardianul.

Burta de bere nu e cauzata de bere. Veste buna pentru barbatii carora le place sa se relaxeze in compania unei beri reci sau... a mai multor beri reci. "Burta de bere" nu are nici o legatura cu berea. Cercetatorii nemti si suedezi au efectuat un studiu cu o durata de opt ani, la sfarsitul caruia au concluzionat ca bautura alcoolica adorata de atatia nu ingrasa. Da, e adevarat ca alcoolul ingrasa, dar berea nu iti face burta. Daca bei mult, ai burta umflata pentru ca e plina cu lichid si pentru ca e vorba despre o substanta carbogazoasa, dar in nici un caz nu vei ajunge sa ai un mijloc rotund ca de gravida daca bei bere, scrie Libertatea.

In timpul unei emisiuni in direct, o invitata a ramas complet dezbracata. Maria Lapiedra este cunoscuta pentru participarea sa la numeroase spectacole erotice. Emisiunea „Salvame” de pe canalul Telecinco a fost scena unui incident amuzant. Una dintre prezentatoare a ramas doar in bikini, in urma unei farse puse la cale de colegi. Invitat la emisiunea pentru adulti „Salvame”, difuzata de canalul spaniol Telecinco, Kiko, unul dintre protagonistii ultimei emisiuni Big Brother, din Spania, a dezbracat, printr-un singur gest, pe una dintre invitatele emisiunii, scrie Adevarul.es

Munca in pielea goala ridica moralul. La sfatul unui psiholog, angajatii unei firme britanice de design au lucrat dezbracati timp de o zi. Demoralizati din cauza concedierii pe motiv de criza a cinci colegi, salariatii unei societati de design din Newcastle, Marea Britanie, au suferit depresii si atacuri de panica. Chemat in ajutor, un psiholog le-a propus o solutie de-a dreptul stranie pentru a intari spiritul de echipa: sa munceasca dezbracati complet pe durata unei zile de lucru, scrie EVZ.

I-au pus inima unei vaci. Micutul Jamie din Liverpool s-a nascut cu o problema la inima: ii lipseau doua valve. Initail, medicii credeau ca bebelusul nu va supravietui, dar, ulterior, i-au salvat viata cu ajutorul unei vaci. Cand Rebecca Goodier, 26 de ani, mama lui Jamie, a aflat ca medicii vor sa incerce sa-i puna fiului ei valvele luate de la inima unei vaci, a ramas inmarmurita. Dar pentru ca alte sanse nu prea se intrezareau pentru bebelus, a acceptat, noteaza Libertatea.