Ziua profesor respectabil, noaptea conducea un bordel. In viata de zi, Blake-Bowell, in varsta de 47 de ani, era un profesor dedicat meseriei la o scoala din Kent (Marea Britanie). Noaptea, isi vindea trupul ca gigolo si conducea un bordel in care activau barbati si femei, intre care se numara si sotia sa, Emma, al carei nume de “scena” era Brandy. Numele bordelului era “Gem‘s, Pandora‘s si barbati pentru toate anotimpurile”, scrie Click.

Baiatul cu inima de vaca se simte bine. Un baietel din Marea Britanie care s-a nascut cu probleme la inima, a fost salvat miraculos cu ajutorul unei inimi de vaca. Doctorii de la Spitalul pentru copii Alder Hey, din Liverpool, au folosit doua valve din inima animalului pentru a reconstrui inima tanarului Jamie Goodier, scrie Gardianul.

S-a ales cu cinci rinichi dupa trei operatii de transplant. Jaswant Singh (33 de ani), din India, are cinci rinichi. Trei dintre ei i-au fost donati de mama si surorile lui. Barbatul a suferit trei operatii de transplant. Primele doua au esuat, iar medicii i-au lasat in trup si organele nefunctionale, scrie Click.

Politist reclamat pentru ca se incalta pe dos. Un politist comunitar din municipiul Vaslui a fost reclamat prin intermediul liniei telefonice "Tel verde" de la primarie pentru ca se incalta pe dos. Potrivit purtatorului de cuvant al Primariei Vaslui, Geanina Tofan, la Telefonul Primarului sunt facute de catre cetateni tot felul de reclamatii bizare, scrie Libertatea.

Un adolescent vinde pe internet poze cu mama sa goala. Michael, un adolescent de 18 ani din Noua Zeelanda, a primit sarcina de a face curat in garajul familiei. In timp ce isi ducea la bun sfarsit sarcina, tanarul a gasit intr-o cutie poze cu mama sa goala. In loc sa le dea foc, sau sa le puna la loc in cutie, Michael s-a gandit sa faca bani pe urma lor, postand pozele pe internet spre vanzare. Titlul postului pe internet este "5 poze cu mama mea goala". Nu aceasta este partea bizara a povestii. Jennifer, mama, a aflat de "afacerea" fiului sau si in loc sa il pedepseasca pe baiat, aceasta i-a dat si alte poze "artistice" cu ea dezbracata spunandu-i doar ca 50 la suta din castig este al ei, scrie Gardianul.

S-a maritat cu cainele. Emily Mabou, in varsta de 29 de ani, din localitatea Aburi, s-a maritat cu cainele sau de 18 luni. Ceremonia a fost oficiata de un barbat care s-a dat drept preot si a fost urmarita de satenii curiosi. Femeia a sustinut ca si-a ales cainele drept sot, fiindca numai acesta are ceva din calitatile tatalui ei, scrie Click.

Sex pana in ultima clipa - a murit in fata prostituatei. Un barbat din Split, Croatia, trecut de ceva timp de prima tinerete, a suferit un atac de cord care i-a fost fatal, chiar cand a ajuns in pat cu o prostituata. Nu se stie daca era vaduv sau nu, dar varsta i-a fost destainuita: 80 de ani! Batranul tocmai ce convinsese o dama de companie sa ii faca un sex oral pentru 5 euro, scrie Libertatea.

Calugarul Laurentiu, disperat dupa studenti. Calugarul Laurentiu Andreescu, cel care a fost surprins in timp ce facea sex cu un adolescent, la manastirea Caldarusani, este cunoscut printre vecini cu apucaturi necurate. Padurarul Vasile Nae locuieste vizavi de lacasul sfant. El a povestit ca, acum cativa ani, la manastire, se organizau seminarii cu cei care voiau sa devina preoti. Mai mult, un anume preot Ilie care a locuit la manastire in timpul unor seminarii i-a spus padurarului ca Laurentiu Andreescu era disperat sa se culce cu anumiti studenti, scrie Click.

Face sculpturi din jucarii vechi. Robert Bradford s-a saturat sa tot arunce jucariile vechi pe care copiii sai nu le mai doreau, asa ca le-a gasit o intrebuintare mult mai utila si pe deasupra si banoasa. Au rezultat niste sculpturi de dimensiuni impresionante, pe care le vinde chiar si cu 12.000 de lire sterline. De materiale face rost din targurile de vechituri si din magazinele economat. Are opere expuse in toata Marea Britanie, scrie Libertatea.