Un barbat a murit intr-un cazan de ciocolata. Un barbat in varsta de 29 de ani a murit intr-o fabrica din Statele Unite, dupa ce a cazut intr-un cazan cu ciocolata fierbinte. Vincent Smith II, impreuna cu trei colegi, arunca bucati de ciocolata in cazan, cand a alunecat si a cazut inauntru. Colegii au incercat sa il salveze insa barbatul a murit inainte ca medicii sa ajunga la locul accidentului, noteaza Click.

Un software le va spune barbatilor cand vor cheli. Datorita unui nou program pentru calculator, barbatii reusesc sa estimeze cand si daca vor cheli. Oamenii de stiinta de la Universitatea Friedrich Schiller din Jena, Germania, au creat un software care poate calcula cand si daca barbatii isi vor pierde podoaba capilara. Este deajuns ca utilizatorul sa introduca cateva date legate de locul de resedinta, gradul de rarire al parului, nivelul de stres zilnic si incidenta cazurilor de calvitie in familie, scrie Click.

Marijuana salveaza bugetul Californiei! Este cunoscut faptul ca drogul creeaza dependenta, insa el poate fii si o sursa de venit nu doar pentru traficant, ci si pentru stat. La aceasta concluzie a ajuns o organizatie care militeaza pentru legalizarea marijuanei. Campania Tv a fost lansata in California si reprezintao parghie de redresare economica si recuperarea deficitului bugetar. Spotul testimonial de 30 de secunde, realizat de Marijuana Policy Project, prezinta un muncitor iesit la pensie care sustine ca liderii statului "ignora milioanele de californieni care vor sa plateasca taxe". “Suntem consumatori de marijuana”, a spus Nadene Herndon, unul dintre personajele spotului, care povesteste ca a inceput sa fumeze marijuana dupa ce a suferit mai multe accidente cerebrale in urma cu trei ani. “Decat sa fim tratati ca niste criminali pentru ca folosim o substanta mai sigura decat alcoolul, preferam sa platim acest drept de consum", a adaugat ea, noteaza Atac Online.

Copii antrenati sa ucida. Un lider taliban antreneaza copii pentru atentate sinucigase, iar apoi ii vinde altor celule teroriste pe bani frumosi. Se intampla in nord-vestul Pakistanului, unul dintre cele mai importante puncte de pe harta terorismului mondial. CNN a difuzat zilele trecute o inregistrare, trimisa de oficiali pakistanezi, in care zeci de minori racolati in taberele de antrenament ale talibanilor din nord-vestul Pakistanului sunt invatati cum sa pregateasca atentate sinucigase, scrie Libertatea.

Angajatii unei ferme din India si-au gasit ajutor de nadejde, o maimuta. Angajatii unei ferme din India au parte de un ajutor neobisnuit, o maimuta. Mani are un rol bine stabilit: supravegheaza o turma de capre. Nu va lasati pacaliti de statura mignona a acestui animalut. Nu se foloseste de capre pentru a se deplasa cu usurinta, chiar el le indruma. Mani este un ajutor de nadejde la ferma Palagapandy. Maimuta are in grija 75 de capre pe care le conduce in padure dimineata, le supravegheaza si le aduce seara inapoi in tarc. "De obicei este nevoie ca un cioban sa supravegheze caprele toata ziua si sa le aduca inapoi pe aceste dealuri. Dar datorita ei, putem scuti un om in plus. Este la fel de buna ca un cioban. Singura problema ar fi ca nu poate vorbi, in schimb duce la indeplinire toate responsabilitatile", a declarat Martin, managerul fermei, citat de Gardianul.

Britanicii poarta chiloti otraviti. Circa 8,7 milioane de chiloti si boxeri comercializati in Marea Britanie contin endosulfan, o substanta toxica, interzisa in multe tari. Desi producatorii lenjeriei intime declara ca endosulfanul nu dauneaza sanatatii, potrivit unor studii, acesta ar fi destul de toxic. Potrivit metro.co.uk, se pare ca persoanele care lucreaza in medii in care se afla aceasta substanta au probleme de fertilitate si, in anumite cazuri, copiii angajatilor se nasc cu malformatii, noteaza Libertatea.

Are plantatie de kiwi. Schimbarile climatice dau peste cap agricultura din Romania. In Dobrogea, oamenii au prevazut fenomenul si s-au gandit deja sa se reorienteze, asa ca s-au apucat sa cultive kiwi. In Romania, de 14 ani se cultiva kiwi, in localitatea Ostrov, din Constanta. Totul a inceput in 1995, la nivel de experiment, la SC Ostrovit SA din localitate. Atunci, niste profesori de la Facultatea de Horticultura din Bucuresti au plantat doua hectare de pomi kiwi, noteaza Libertatea.

O lesbiana si-a facut schimbare de sex si acum e... homosexual. Katherine Dalton era o tanara sexy, cu o silueta perfecta, care atragea toate privirile si avea, ca manechin, o cariera de succes. Dar, pentru ca se simtea mai mult atrasa de femei, a hotarat sa isi faca operatie de schimbare de sex. Insa, imediat ce transformarea a fost finalizata, a inceput sa fie atrasa de barbati. La varsta de 20 de ani, Katherine avea o relatie cu o femeie si a hotarat sa se supuna unei operatii de schimbare de sex. I-au fost extirpati sanii si uterul, i-a fost construit un organ genital masculin si a inceput sa ia hormoni pentru a-i creste par pe fata si pe picioare, noteaza Libertatea.