Au dat in judecata un duh pentru hartuire si furt. O familie din Arabia Saudita nu mai are de ceva vreme zile linistite din cauza unui... duh. Membrii familiei sustin ca in ultima perioada un duh care traieste in aceeasi casa cu ei le face viata amara, drept pentru care l-au dat in judecata, noteaza Libertatea.

A scapat de executie pentru ca avea un frate geaman. Un barbat a scapat de executie, in Malaysia, dupa ce o judecatoare a decis ca a fost imposibil, pentru a determina care frate a fost traficant de droguri, potrivit The Telegraph. "Cu toate ca unul dintre ei trebuie sa fie chemat in instanta, nu pot chema geamanul gresit pentru a fi judecat pentru ceva ce nu a facut. De asemenea, nu pot trimite persoana gresita la spanzuratoare", a declarat judecatoarea. Potrivit acesteia nu a existat nici o indoiala ca Sathis Raj sau Sabarish Raj, ambii de 27 de ani, ar fi nevinovat de traficul a 166 de kilograme de canabis si 1,7 kilograme de opium, dar pe motiv ca au trasaturi identice si acelasi ADN, a fost imposibil sa se determine care dintre cei doi este vinovatul, noteaza Gardianul.

Un croat primeste felicitari "paroase" de la fosta iubita. Un croat a dat-o in judecata pe fosta prietena si a cerut un ordin de restrictie, pentru ca aceasta i-a trimis nenumarate felicitari cu fire din parul ei. "Cand am primit prima felicitare, mi-am zis ca e foarte ciudat, dar am ignorat totul. Apoi postasul a inceput sa-mi aduca din ce in ce mai multe felicitari paroase. Ma intalnesc cu altcineva acum si vreau ca fosta prietena sa ma lase in pace", a declarat suparat croatul, scrie Libertatea.

Apartament pe timp de criza. Doi frati din Rio de Janeiro, Brazilia, traiesc pe peretele exterior al unei cladiri. Ei locuiesc, lucreaza, mananca si dorm pe piese de mobilier suspendate la 10 metri deasupra solului, relateaza The Associated Press. Tiago Primo (27 de ani) si fratele sau Gabriel (20 de ani) petrec aproximativ 12 ore in patul, hamacul, scaunul si la masa de cina de pe un perete colorat in rosu si galben, unde acestea au fost atasate. Amandoi iubesc arta si ascensiunile, motiv pentru care s-au gandit sa imbine cele doua pasiuni. Totul face parte dintr-o inedita expozitie de arta, in centrul vechi al orasului, noteaza Gardianul.

Au facut nudism in cimitir. Un cuplu din districtul Columbia, New York, s-a dus la plaja. Dar nu oriunde, ci in cimitir. Potrivit cotidianului Chronicle, un barbat isi pierduse cainele, care fugise de langa el, undeva in apropierea cimitirului Applin. Americanul a mers sa-si caute patrupedul, dar a dat peste... altceva. Un barbat si o femeie, goi, asezati pe o patura, printre morminte. Cei doi faceau plaja, iar cainele pierdut era langa ei, statea si el tolanit la soare, noteaza Libertatea.

Familia «cea mai siliconata din Marea Britanie» Chantal Marshall (50 de ani) si cele patru fiice ale sale s-au supus la noua operatii chirurgicale pentru marirea sanilor. Familia lor a fost poreclita ”cea mai siliconata din Marea Britanie”. Chantal si fetele sale, Ripley (18 ani), Tara (22 de ani), Terri (25 de ani) si Emma (28 de ani), din Kirkby, si-au numit propria casa „Orasul Silicon”. Ele au cheltuit 46.000 de euro pentru cele noua operatii pe care le-au facut pentru a-si face sanii ”mari si frumosi”. Mama, Chantal, a facut trei operatii si a cheltuit 15.000 de euro. Desi a nascut noua copii si are varsta de 50 de ani, ea este luata adesea drept sora fetelor sale. Chantal s-a hotarat sa-si puna silicoane dupa ce a nascut al saptelea copil, in anul 1996, scrie Click.

Neverlandul lui Michael, copiat de chinezi. Chinezii au mai gasit o sursa de a atrage turisti: vor avea si ei, Neverlandul lor. O firma de constructii are de gand sa inceapa cat mai curand construirea unei copii a proprietatii regelui muzicii pop, care se vrea a fi gata in maxim un an. Costurile ridicarii grandioasei constructii vor depasi 15 milioane de dolari, bani care se spera ca vor fi recuperati din turism, scrie Libertatea.