Gigi Becali despre noua experienta la PE: "Deja la varsta de 51 de ani sa iei o intorsatura, un alt drum in viata ta e ceva placut care trebuie sa o faci dupa o anumita varsta. Si varsta si comportamentul de aici au parca un feeling, un aranjament. Aicea e foarte mare seriozitate, aveam nevoie probabil de asta si probabil chiar si pentru educatia mea, daca vreti e de viitor. Aici sunt oameni foarte cuminti, foarte linistiti si ma impresioneaza. Iti impune. Poate Dumnezeu asa a vrut." (HotNews.ro)

Sandra Bullock: "Cu astfel de incasari, de acum inainte ma voi dezbraca in fiecare film!... Voi avea 70 de ani, pielea si totul va atarna pe mine, iar eu voi juca in niste filme alese la intamplare. Haideti, puteti sa va imaginati ca am 70 de ani si ca voi aparea goala in filmul cuiva? In filmul lui Zac Efron! Zac Efron va face un film mare si voi aparea si eu pe acolo, alergand goala, in fundal. Voi alerga inainte si inapoi, pana cand ma va remarca cineva. Filmul va avea un succes imens de box office - cu totii vor dori ca eu sa apar in filmele lor". (Gardianul)

Mama lui Boc despre inaltimea fiului: "Amu’, sa va spui dumneavoastra ce ziceau batranii mai demult. Erau copii mai marunti si altii pe care i-o facut Dumnezeu mai mari. Apai lasa, ca si baliga de cal ii mare, da’ cand se usca o mana vantu’, nimic nu rezolvi cu ea. Da’ aia de oaie se tomneste locului! Asa radeau de copii cand erau mici... Asa ca fiecare traieste, si cela mare, si cela mic." (Click)