I-a dat in judecata pentru ca nu si-a recapatat potenta. Dezamagire pentru un octogenar din Rusia! Dornic sa iubeasca asa cum o facea in tinerete, Georgi Kolkov in varsta de 84 de ani a scos din buzunar 125.000 de ruble, echivalentul a 4.000 de dolari pentru a urma un tratament care sa-l ajute sa-si recapete potenta sexuala. Din pacate pentru batran, in urma tratamentului acesta nu s-a ales decat cu dureri ingrozitoare de cap, scrie Libertatea.

S-a culcat cu 27 de barbati ca sa scape de durerea pricinuita de pierderea sotului. Britanica Amy Molly s-a culcat cu 27 de barbati pentru a scapa de durerea provocata de moartea sotului sau. Ea a declarat ca se simtea goala de orice emotie, de amintiri si ca pentru oricare dintre barbatii cu care se culca nu era nimic mai mult decat o actiune ca oricare alta, scrie Gardianul.

Hot batut de vanzatoare. Un tanar care a vrut sa jefuiasca o benzinarie din localitatea Recas, judetul Timis, a fost snopit in bataie de vanzatoare. Barbatul a vrut sa-i fure banii din sertar, insa femeia, cu 80 de kilograme mai grea decat el, nu s-a lasat intimidata si l-a luat la bataie. Desi a primit mai multi pumni, hotul a reusit sa fuga cu o parte din bani, scrie Cancan.

Pedaleaza si faci sex mai ieftin! Un bordel din Berlin a venit cu o metoda inedita pentru supravietuirea pe timp de criza economica: reduceri substantiale pentru barbatii care vin acolo pe biciclete. Bordelul Maison d’envie s-a pregatit din timp cu standuri de biciclete pentru ca oferta este extrem de ademenitoare pentru toti berlinezii, scrie Click.

A trait 10 ani cu doua inimi. Britanica Hannah Clark (16 ani) este singurul copil din lume care timp de 10 ani a trait cu doua inimi in piept. Cosmarul fetei a inceput la varsta de doi ani, cand Hannah a fost nevoita sa faca un transplant, primind un al doilea cord, deoarece organul vital cu care se nascuse se marea prea repede, scrie Libertatea.

La 72 de ani, vrea sa ramana gravida in Romania. La varsta cand alte femei au grija de nepoti, o britanica din Londra viseaza sa isi indeplineasca cea mai arzatoare dorinta, respectiv aceea de a deveni mama. Pana acum, Jenny Brown, care tocmai a implinit 72 de ani, a suferit sase fertilizari in vitro nereusite, dar este hotarata sa nu se dea batuta. Dupa ce a incercat sa ramana insarcinata cu ajutorul celor mai buni specialisti din Statele Unite si Italia, in schimbul a 35.000 de euro, pensionara britanica intentioneaza sa apeleze si la o clinica din Romania, impresionata de reusita conationalei noastre, Adriana Iliescu, care a devenit mama la 67 de ani, scrie Cancan.

Facea dus la volan. Un sofer de camion a primit amenda dupa ce a fost surprins facand dus la volan. Un echipaj de politie a observat apa curgand din cabina soferului. “Ne-am temut ca soferul nu stia despre problema mecanica pe care o avea, asa ca i-am cerut sa traga pe dreapta”, a precizat un politist. Politistii au fost socati sa vada ca barbatul era ud leoarca si ca tocmai facuse dus, cu ajutorul unui robinet plasat deasupra capului, scrie Click.

Dupa gratii pentru ca si-a inselat sotia. Un barbat din China a ajuns la inchisoare pentru ca si-a inselat sotia cu o prostituata. Meng Su din orasul Nanchong a fost prins de sotia lui, Gao in timp ce era satisfacut intr-un bordel. Intamplarea face ca Meng Su sa fie cel putin unul dintre cei mai ghinionisti soti infideli. Sotia sa a aflat prin telefon ca acesta o inseala, scrie Libertatea.