Si-a terminat studiile secundare la 84 de ani. S-a lasat de scoala la 14 ani si dupa alti 70 si-a vazut visul cu ochii. Un octogenar din Brazilia a obtinut, intr-un final, diploma de studii secundare si promite sa nu se opreasca aici. Otacilio José dos Santos a decis sa abandoneze scoala in urma cu 70 de ani ca sa munceasca. Potrivit ziarului O Globo, el a decis sa isi finalizeze studiile in sistemul public din statul Sao Paulo dupa ce a ramas vaduv a doua oara, noteaza Libertatea.

Un adolescent pierdut in munti a fost gasit teafar dupa 12 zile. Un adolescent din Marea Britanie care s-a ratacit in muntii din Australia a fost gasit teafar, dupa 12 zile. In acest timp, tanarul s-a hranit doar cu seminte si iarba si a dormit pe sub busteni, informeaza Times Online. Tatal lui Jamie Neale plecase in Australia pentru a ajuta echipele de salvare la cautari. Pe masura ce timpul se scurgea, sperantele erau din ce in ce mai mici. Cand domnul Cass, tatal, era pe cale sa se imbarce intr-un avion inapoi spre Londra, a primit un telefon de la politisti care il anuntau ca fiul sau a fost gasit si ca acesta este in viata, scrie Gardianul.

A imortalizat aura florilor. Un fotograf a reusit sa creeze adevarate opere de arta avand la baza efectul „Kilian" pe care l-a aplicat asupra florilor. Robert Buelteman a folosit trandafiri, lalele, petunii si chiar canabis, plante pe care le-a imortalizat in imagini si le-a supus la tensiune electrica de 80.000 de volti, in obscuritate absoluta. Pentru realizarea a 80 de fotografii minunate, Robert Buelteman a muncit timp de zece ani, 60 de ore pe saptamana, scrie Libertatea.

Reducere la bordel pentru barbatii care vin cu bicicleta. Un bordel din Berlin incearca sa depaseasca dificultatile economice prin apelul la idei creative. Casa de toleranta berlineza isi va pastra obiectul de activitate de baza, dar va incerca sa atraga o clientela speciala: biciclistii. Astfel, barbatii, care vor veni la bordel cu un vehicul pe doua roti si pedale vor primi reduceri. “Recesiunea a lovit industria noastra din greu. Evident, speram ca acest discount sa atraga mai multi clienti”, a declarat pentru agentia Reuters, Thomas Goetz, patronul bordelului Maison d'envie. Deplasarea cu bicicleta “va face bine afacerii noastre, ajuta mediul si, sigur, o sa fie bine si pentru fete”, a adaugat proprietarul, scrie Click.

A investit 3.500 de lire in operatii ca sa semene cu Diavolul. A innebunit lumea! Un barbat din Marea Britanie a cheltuit mii de lire pe operatii estetice ca sa arate ca...Dracu'. In varsta de 39 de ani, Gavin Paslow nu regreta deloc cele 3.500 de lire investite in transformarea lui si se declara mai mult decat multumit de rezultatul operatiilor sale. "Nu este nimic in neregula cu mine. Sunt un om normal, iar oamenii nu trebuie sa se teama de mine", a declarat Gavin, scrie Libertatea.

Traieste cu toate ca a stat doua zile cu o furculita infipta in cap. Conform Examiner.com, Smokey este cel mai norocos catel din lume, deoarece a trait in ciuda faptului ca a avut infipta in cap o furculita timp de doua zile. In timpul unei petreceri data de stapanii cainelui, unul dintre invitati a aruncat o furculita de gratar spre Smokey. Din nefericire, furculita s-a infipt in capul animalului, strapungandu-i craniul si atingandu-i creierul. "In curte se mai afla un alt caine mai mare care nu il lasa pe Smokey sa manance. Prietenii nostri au vrut doar sa il ajute pe micut, incercand sa sperie acel caine", au declarat stapanii animalului. Dupa incident, Smokey a fugit in padurea din apropiere, unde a stat doua zile, inainte sa fie descoperit si dus de urgenta la veterinar, noteaza Gardianul.

Un fan s-a inspirat din filmul favorit pentru a construi o bomba. Kyle Shaw, in varsta de 17 ani, s-a dovedit a fi un fan atat de infocat al filmului Fight Club, incat a vrut sa-l "aduca" in realitate. Tanarul a construit o bomba dupa modelul celei facute de personajul lui Brad Pitt, Tyler Durden, si a ales chiar o tinta aparuta in film: cafeneaua Starbucks din New York. In film Durden lupta alaturi de un grup terorist impotriva Americii corporatiste, in cadrul unui proiect demarat chiar de el - Proiectul Mayhem (Haos), noteaza Libertatea.

Data afara pentru ca era prea sexy ca sa pazeasca detinutii. O fosta angajata a unui penitenciar din Marea Britanie a cerut pagube in instanta, dupa ce a fost nevoita sa-si dea demisia pentru ca era “prea sexy”. Amitjo Kajla a declarat ca inclusiv colegii ii faceau viata “un iad”, cu comentarii legate de imbracamintea prea decoltata sau faptul ca purta prea mult machiaj, scrie Click. Tanara de 22 de ani a depus marturie in fata unui tribunal si a spus ca fusese avertizata ca ar putea fi violata de detinutii inchisorii Brinsford, de langa Wolverhampton.

O felie de pizza i-a salvat viata. Britanicul de 19 ani, Jamie Neale, a supravietuit timp de 12 zile, fara mancare, dupa ce s-a pierdut in jungla australiana. Tanarul plecase in excursie pe 3 iulie si in mod normal ar fi trebuit sa se intoarca in cateva ore. Baiatul isi pusese in rucsacul lui doar o sticla de apa de 0,5 l si doua pachetele de paine prajita, noteaza Libertatea.

Cerere in casatorie, ca in filme. Un cinefil britanic a gasit o modalitate inedita de a-si cere iubita in casatorie. Acesta a inchiriat un cinematograf intreg pentru a difuza un videoclip realizat de el, in care ii cerea mana alesei sale. Pete Simson, in varsta de 26 de ani, i-a spus iubitei sale ca de ziua ei de nastere vor merge sa vizioneze un film de arta. Zis si facut. Dupa ce-au ajuns insa, Hannah McDonagh a ramas fara cuvinte cand pe marele ecran a aparut iubitul sau, in chiloti imitandu-l pe cantaretul Daniel Bedingfield, pe melodia If You're Not The One, scrie Libertatea.