Evadare spectaculoasa cu elicopterul in Belgia. Trei detinuti, dintre care unul este considerat deosebit de periculos, au evadat joi cu un elicopter din inchisoarea din Bruges, lasand un complice in inchisoare in locul lor. Potrivit agentiei Belga, citandu-l pe purtatorul de cuvant al Ministerului Justitiei, un cuplu a inchiriat un elicopter, iar apoi l-a luat pe pilot ostatic, fortandu-l sa aterizeze in curtea inchisorii de unde a decolat cu trei detinuti la 17:40, noteaza Click.

Arestat pentru ca s-a laudat cu viata sexuala la televizor. Un barbat din Arabia Saudita a fost arestat pentru ca s-a laudat cu performantele sale sexuale in cadrul unei emisiuni televizate. Mazen Abdel Jawad din Jeddah a fost retinut de autoritati dupa ce a participat saptamana trecuta la "Linia Rosie", o emisiune a unui post de televiziune foarte urmarit in Arabia Saudita. In cadrul emisiunii, Jawad a sustinut ca a avut prima experienta sexuala la varsta de 14 ani, nu inainte de a descrie insa in detalii relatiile sale sexuale ulterioare, scrie Libertatea.

Hotel de cinci stele pentru pesti. Cine ar fi crezut ca si pestii vor avea parte in secolul XXI de un hotel de cinci stele subacvatic? Iata ca ieri s-a deschis in Amsterdam primul hotel pentru micutele vietati din acvariu. Evenimentul s-a evidentiat prin fast si bun gust. Cativa copii au venit chiar cu pestii de acasa pentru a-i lasa sa se desfete in acvariul intitulat generic Goldfish Hotel, noteaza Click.

Costum de baie din salata de fructe. Ce poate fi mai racoritor si mai proaspat pe timp de vara decat un costum alcatuit integral din fructe. “Chiar daca exista riscul sa se destrame in apa, placerea de a purta salata de fructe pe post de sutien si bichini este de neegalat”, a declarat manechinul Kaitlyn Collins, cea care a purtat costumatia la Mercedes-Benz Fashion Week Swim 2009 din Miami, noteaza Click.

Se roaga in pielea goala ca sa ploua. Fermierii din orasul Bihar, din estul Indiei, si-au pus fiicele necasatorite sa alerge in pielea goala pe campuri si sa se roage pentru a imbuna vremea si astfel ploile musonice sa vina peste plantatiile din zona. Mai multe persoane care au asistat la acest ritual mai putin obisnuit au povestit cum tinerele au spus incantatii stravechi prin care au incercat sa atraga atentia zeilor, noteaza Libertatea.

Manastirea Cotmeana are pe zid un mucenic cu un as de trefla in mana. Manastirea Cotmeana este un lacas de cult situat pe drumul dintre Pitesti si Valcea, la sapte kilometri de la drumul principal. Cunoscut ca loc unde merg cei care vor sa li se deschida "Cartea" ca sa isi afle viitorul, aici vin sa se spovedeasca si sa ceara ajutor divin si multi dintre manelisti. Carmen Serban, Adi de la Valcea, Nicu Paleru, Susanu, Baby Minune sunt doar cativa dintre cei care au calcat pragul staretului Ioasaf. Unul dintre cele mai surprinzatoare lucruri de aici este, insa, o carte de joc, mai exact un as de trefla care e desenat pe ziduri. Reprezentantii manastirii spun ca acesta este un simbol pentru aceia care s-au ocupat in timpul vietii cu ghicitul, noteaza Cancan.

S-au casatorit imbracati cu... albine. Doi chinezi indragostiti au ales cea mai ciudata vestimentatie in ziua nuntii. Li Wenhua si Yan Hongxia au renuntat la clasica rochie de mireasa si la costumul de ginerica unindu-si destinele purtand in loc de haine mii de albine asezate pe corpurile lor. Cei doi chinezi sunt pasionati de apicultura si lucreaza pentru agentia de ingrijire a padurilor din orasul Ning'an, nordul Chinei, scrie Libertatea.

Cat costa virginitatea unei femei? Peste 2 milioane de lire steline. O tanara in varsta de 28 de ani, din Ecuador si-a scos la licitatie virginitatea pe internet, pentru a-si ajuta mama, care sufera de Alzheimer, informeaza The Sun. Diferenta dintre ea si predecesoarele sale este faptul ca tinerei i s-au oferit pana la 2 milioane de lire sterline. Evelyn Duenos spera ca dupa ce isi va ajuta mama sa poata urma un curs de asistente. Cand licitatia se va inchide, femeia va avea asupra ei un act hotarator al inocentei sale, noteaza Gardianul.

O echipa de 30 de medici din Germania i-au transplantat unui barbat ambele brate. O echipa de 30 de medici din Germania a reusit sa faca imposibilul in urma cu un an. I-au transplantat unui barbat ambele brate, pe care acesta le pierduse in urma unui tragic accident. Acum, neamtul are din nou o viata normala si fericita alaturi de sotia lui. Un accident cutremurator a zdruncinat viata unui fermier din Germania, care, in urma cu sapte ani, si-a pierdut ambele maini, acestea fiindu-i retezate de o seceratoare. Atunci nu-si dorea decat sa moara si sa scape de chinurile cumplite. Acum insa, Karl Merk (55 de ani) se poate bucura din plin de viata. 30 de medici au reusit, anul trecut, sa ii ataseze lui Karl o pereche de maini “noi”, provenite de la un necunoscut decedat intr-un accident rutier, scrie Libertatea.

A murit dupa ce a baut intentionat antigel, acetona si mercur. Un barbat din Rusia, a descoperit, cand se afla in inchisoare, ca poate sa bea antigel sau acetona fara sa i se faca rau. Dmitri Butakov s-a gandit sa profite de pe urma "talentului" sau neobisnuit, asa ca a continuat cu acest obicei toxic pana cand s-a convins ca organismul sau are puteri iesite din comun, informeaza MosNews. Dmitri a organizatt un spectacol in cadrul caruia a baut 300 de grame de antigel, un pahar de acetona si putin mercur, sub ochii localnicilor si jurnalistilor stransi acolo. Barbatul a mai avut timp doar sa raspunda la cateva intrebari adresate de ziaristi, dupa care i s-a facut rau si a fost transportat de urgenta la spital, unde a murit, noteaza Gardianul.

Un barbat a slabit 60 de kilograme in cinci luni, fara sa manance. Conform TimesOnline, un pensionar din Marea Britanie, in varsta de 69 de ani, a slabit 63 de kilograme in doar cinci luni. In toata aceasta perioada, barbatul nu a mancat nimic, ci a baut doar apa cu substante nutritive. Doctorii i-au spus lui Idris Lewis ca mai are de trait un an, dupa ce a fost diagnosticat cu o boala cardiaca foarte grava. Cantarind 165 de kilograme, medicii au decis ca este foarte periculor sa fie operat, asa ca i-au cerut sa slabeasca 65 de kilograme. Pentru a-si salva viata, barbatul a trecut la o dieta drastica, adica nu a mai mancat nimic solid timp de 5 luni. El bea aproximativ trei litri de apa zilnic, in care sunt dizolvate pachete de substante nutritive, ce contin circa 600 de calorii, noteaza Gardianul.

O partida de sex s-a terminat cu... fulgere. Un barbat si o femeie aproape ca au fost loviti de un fulger in timp ce incinsesera o partida de sex in boscheti. Cei doi conduceau pe autostrada 44, din Germania, cand s-au hotarat ca nu mai pot astepta pana acasa, asa ca au oprit masina pe marginea drumului si s-au ascuns in niste boscheti din apropiere. Punctul culminant al intamplarii a fost momentul in care un fulger a lovit pamantul la doar cativa centimetri de unde se aflau acestia. Speriati, au fugit din tufisuri in pielea goala, prin ploaie, noteaza Libertatea.

Casatorie in negru, pe motocicleta. O mireasa din Bistrita a spus «DA» in zgomot de motociclete ambalate. Mireasa in dantela neagra, in stil gotic, si invitati ambaland motoarele: asa s-a desfasurat nunta unui cuplu din Bistrita. Ottilia si Bogdan Cormos si-au spus “DA” in cadrul unei ceremonii mai putin obisnuite. Acestia s-au dus la starea civila si la biserica impreuna cu un convoi de motociclisti. O aparitie spectaculoasa a fost mireasa, imbracata complet in negru: o rochie in stil gotic, din dantela, care ii scoate in evidenta picioarele splendide, incaltate in pantofi cu toc cui. Tinuta a fost cumparata din Germania. Mirii se afla, fiecare, la a doua casatorie, si au cate un copil, noteaza Click.