Somat de banca pentru... un ban. Puiu Condrat, un maramuresean din Sighetu Marmatiei a fost somat prin SMS de catre banca unde avea un card de credit sa achite o restanta de… 0,01 RON, adica un ban. Omului nu i-a venit sa creada si a fost convins ca e vorba despre o gluma, dar a sunat totusi la numarul de telefon al bancii. Uimitor, dar angajatii l-au lamurit ca suma respectiva trebuie platita pana la data precizata in mesaj, altfel omul va fi penalizat, scrie Libertatea.

Si-a pierdut memoria dupa ce o broasca testoasa a lovit-o in cap. Conform Metro, o fetita din China si-a pierdut memoria si a fost transportata de urgenta la spital dupa ce i-a picat in cap o broasca testoasa gestanta. Cheng Cheng, in vasta de 12 ani, se afla pe o strada din orasul Chongqing, din China, impreuna cu matusa sa cand a fost lovita de o testoasa. "Mergeam si am auzit-o deodata pe nepoata mea tipand. Cand m-am intors, am vazut-o la pamant plina de sange. Langa ea era o testoasa, asa ca mi-am dat imediat seama ca cineva de la balcon a aruncat animalul in capul nepoatei mele", a declarat Lang, matusa fetei, scrie Gardianul.

Miting impotriva mirosului de porci. Mirosurile emanate de Complexul de Porci din Braila i-a adus in pragul disperarii pe localnicii si asa toropiti de caldura. Din acest motiv, asociatia 'Green' va organiza la inceputul saptamanii viitoare un miting de protest si spera ca prin acesta sa puna odata capat terorii. Omul de afaceri Gheorghe Caruz este administratorul complexului si conform opiniei presedintelui Asociatiei 'Green', Dan Paun, acesta "sfideaza si dispretuieste populatia intregului municipiu, prin mirosul emanat de societatea sa zootehnica", scrie Libertatea.

Detinutii dominicani, torturati cu ceapa. Un grup ce promoveaza drepturile omului pretinde ca politia din Republica Dominicana adopta o metoda de tortura socanta, folosind ceapa pentru a obtine informatii despre infractiuni. "Comisia Nationala a Drepturilor Omului a documentat zeci de cazuri in care politia apeleaza la tehnici neobisnuite, cum ar fi fortarea legumelor in gura victimelor sau chiar in rect, pentru a le face sa recunosca faptele savarsite", afirma Joselin Melo, vicepresedintele organizatiei. Este pentru prima data cand cei din comisie au aflat ca ceapa era folosita pe post de arma. Politia a mai folosit bate de baseball sau a mutilat organele genitale ale presupusilor infractori. Pedepsele au fost aplicate fara a avea informatii concrete sau mandate de arestare pe numele indivizilor, noteaza Libertatea.

Studenti, internati cu arsuri dupa ce au mers pe jar la o petrecere. Opt studenti au ajuns la spital cu arsuri grave pe talpi dupa ce au trecut prin jar cu ocazia unei petreceri. Cei opt tineri au varste cuprinse intre 18 si 20 ani si au venit la Iasi pentru a participa la un festival studentesc, ei fiind din Hong Kong, Lituania, Canada si diverse orase din Romania, noteaza Atac-Online.

Moppy si Witje, doi soareci muzicanti. Muzica lor scartaie putin si are "aroma" de branza. Doi hamsteri au fost momiti cu mancare de Ellen van Deelen, o olandeza pasionata de fotografie pentru a poza in ipostaze inedite, de muzicanti ambulanti. A fost suficienta putina branza pentru ca Moppy si Witje sa sufle in trompete in miniatura si sa incerce corzile mai multor instrumente muzicale, purtandu-se ca niste profesionisti in fata aparatului de fotografiat, scrie Libertatea.

Fei Fei, cainele dependent de ochelari de soare. Un caine din China a devenit o celebritate locala datorita obiceiului sau de a purta ochelari de soare oriunde merge. Stapanul lui Fei Fei, a explicat ca i-a cumparat cainelui o pereche de ochelari pentru a-l proteja de soarele puternic din Chongqing, provincia Sichuan. Barbatul n-a fost sigur ca patrupedul va accepta sa-i poarte, dar spre surprinderea sa acum acesta nu mai vrea sa iasa din casa fara ochelari, noteaza Libertatea.

Trebuie sa faci sex un an ca sa scapi de 6 Big Mac-uri. Cercetatorii britanici au efectuat un studiu in urma caruia au ajuns la concluzia ca 6 Big Mac constituie echivalentul a foarte multe ore de sex. Daca ai de gand sa mananci 6 sandviciuri generoase de la McDonald's si-ti faci probleme din cauza siluetei, ei bine poti sa scapi de ele nu in sala de fitness, ci in dormitor. Singura problema e ca va dura un picut cam mult, scrie Libertatea.