A castigat 505.000 de euro la "pacanele" Un barbat a castigat la un cazino din Spania, 505.000 de euro la un aparat de jocuri de noroc. Acesta este cel mai mare jackpot obtinut in Peninsula Iberica la un astfel de aparat. Inedit este faptul ca dupa doar cateva ore, barbatul a revenit sa joace din nou. Jackpotul a fost obtinut la cazinoul Aljarfe de la Tomares, din apropierea Sevilliei. Castigatorul a dorit sa-si pastreze anonimatul. Cel mai mare jackpot din lume la un aparat de jocuri de noroc a fost inregistrat la Las Vegas in martie 2003, unde un informatician din Los Angeles si l-a adjudecat cu o "investitie" initiala de numai trei dolari, scrie Libertatea.

In pasi de dans spre altar Jillian Peterson si Kevin Heinz, doi tineri din Minessota, SUA, au vrut o nunta cu totul inedita si plina de buna dispozitie. Cei doi si-au realizat o coregrafie deosebita pe melodia "Forever" a lui Chris Brown. Atat mirii, cat si domnisoarele si cavalerii de onoare au mers spre altar in pasi de dans, informeaza Libertatea.

Parul megastarului, transformat in diamante? Suvite din parul lui Michael Jackson, desprinse de pe capul acestuia in timpul unei filmari la o reclama Pepsi, in 1984, cand i-a luat foc podoaba capilara, urmeaza sa fie transformate in diamante. Cel care a cumparat cateva bucati din parul starului la o licitatie, John Reznikoff, a mers la celebrul laborator LifeGem, specializat in transformarea ramasitelor umane, comandand cateva astfel de pietre pretioase. Reprezentantii clinicii au estimat ca din firele de par primite ar putea obtine zece diamante artificiale, care s-ar putea vinde ulterior cu 200.000 de dolari bucata. Parul este transformat in diamante dupa ce se extrag din el particule de carbon, care ulterior sunt prelucrate in cristale, ce devin, in urma unui procedeu ce dureaza cateva zile, pietre pretioase, afirma Libertatea.

Romanii vor putea paria pe cea mai iute ganganie O firma bucuresteana va da startul, anul acesta, la o afacere mai neobisnuita: pariuri cu gandaci de bucatarie. Chiar daca, in strainatate, acest gen de pariuri au deja traditie, pentru Romania sunt o premiera. Firma care demareaza aceasta activitate va copia modelul german de competitii cu gandaci. "Ca locatie, ne-am gandit sa inchiriem un spatiu in zona Colentina si vom incepe afacerea cu zece gandaci, pe care ii aducem din Germania, unde sunt antrenati. Ne-am gandit sa desfasuram cate o competitie pe seara la care sa participe patru dintre insecte", ne-a spus Anca Gabriela Stan, managerul firmei. Clientii care isi vor pune banii la bataie pentru gandaci vor fi gazduiti intr-un spatiu de divertisment sofisticat. Pe langa masa unde vor "alerga" insectele, va fi si un lounge bar si cateva aparate cu jocuri. Mai mult, jucatorii vor avea ocazia sa parieze pe insecta preferata chiar si in timpul intrecerii. Ei vor putea sa-si incurajeze gandacul pe care au pariat, dar si sa-l ajute sa ajunga mai repede la final. Gandacii vor fi impulsionati cu ajutorul unui betisor, folosit pentru a bate usor in sticla de pe masa. Si, cum nu au pierdut din vedere niciun aspect, patronii s-au gandit sa boteze fiecare insecta in parte cu nume de zei din mitologia greaca, scrie Cancan.

Statuie pentru primul pacient al gripei porcine Primul pacient diagnosticat cu gripa noua, cunoscut si ca pacientul zero al acestei maladii, are o statuie. Micutul mexican Edgar Hernandez in varsta de numai cinci ani a fost depistat cu virusul H1N1 in luna aprilie. Intre timp s-a insanatosit, iar edilii orasului sau natal spera sa transforme aceasta poveste intr-o atractie turistica. Creatorul sculpturii din bronz sustine ca oamenii vor fi atrasi in orasul La Gloria din Mexic curiosi sa descopere locurile unde gripa noua a fost identificata pentru prima data, scrie Click.

Mama de 35 de ani a celor opt copii nascuti la Los Angeles in ianuarie a semnat un contract cu un producator de televiziune, pe urma caruia va obtine suma de un sfert de milion de dolari. Clauza principala e ca timp de trei ani, copiii ei sa participe, la un reality show. Termenii contractului parafat cu producatorul Eyeworks prevad ca octupletii lui Nadya Suleman si ceilalti sase copii ai ei vor primi impreuna suma de 125.000 de dolari pentru cele 36 zile de filmari din primul an, 75.000 de dolari pentru cele 21 de zile de filmare din al doilea an si 50.000 de dolari pentru cele 14 zile de filmare din ultimul an al show-ului, scrie Click.