Pe masura ce secolele trec, femeile devin tot mai frumoase Femeile au devenit, treptat, tot mai frumoase de-a lungul secolelor, deoarece femeile frumoase au mai multi copii decat cele mai putin inzestrate de natura, iar cei mai multi dintre copiii lor sunt de sex feminin si le mostenesc calitatile fizice. Fiicele femeilor frumoase, odata ce devin adulte, tind sa fie si ele frumoase si astfel acest model se propaga de-a lungul secolelor. Acest model evolutiv a condus la infrumusetarea fizicului femeilor de-a lungul generatiilor, au explicat oamenii de stiinta. Psihologii considera ca femeile au devenit tot mai atractive deoarece ele fac tot mai multe eforturi pentru a arata bine, sunt preocupate de felul in care arata si beneficiaza de mai multe resurse financiare decat in trecut. In schimb, aceiasi experti considera ca barbatii au ramas, din punct de vedere estetic, la acelasi nivel cu cel al stramosilor lor preistorici. Markus Jokela, de la Universitatea din Helsinki, a folosit pentru acest studiu date obtinute din America de Nord, colectate de la 1.244 de femei si 997 de barbati, care au fost monitorizati timp de patru decenii, scrie Romania Libera.

Ieseanul Cristian Bodnarescu a scris un poem de dragoste cu 11 strofe mai lung decat “Luceafarul” lui Mihai Eminescu si vrea sa intre in Cartea Recordurilor. “Demonita”. Asa se numeste poezia de dragoste, scrisa de Cristian Bodnarescu. O poveste despre o iubire imposibila dintre un tanar si o femeie-demon. “Eroina il cauta pe tanarul de care s-a indragostit si vine din alte dimensiuni, pentru a-i lua sufletul, doar astfel putand exista impreuna”, isi descrie Cristian poemul. Tanarul mai spune ca nu si-a propus sa scrie o poezie mai lunga decat “Luceafarul” lui Mihai Eminescu, dar asa s-a intamplat, scrie Libertatea.

La 14 ani bea 12 cutii de bere in fiecare zi Catherine Emery, tanara pusa pe distractie, a fost retinuta de peste 20 de ori din cauza comportamentului ei. Ea reusea sa bea, in fiecare noapte, pana la 12 cutii de bere in parcarile supermarket-urilor impreuna cu alti adolescenti din banda de cartier al carei lider era. Doar intr-o singura saptamana, tanara consuma circa 80 de bauturi, de 10 ori doza recomandata pentru o femeie adult, scrie Libertatea.

Angajati britanici, acuzati ca fac sex la locul de munca Angajatii magazinului H&M din Cardiff, Marea Britanie, sunt pusi sub observatie de catre conducere dupa ce directorul a primit un e-mail cu imagini explicite in care angajtii faceau sex la locul de munca, deseori avand clienti la cativa metri de ei. In e-mail se specifica cum angajatii reuseau in pauzele pe care le aveau sa faca sex in garderobe, in toaleta, in camera de depozitare a produselor si chiar in anexa magazinului pe unde se facea aprovizionarea. Conducerea magazinului a precizat ca va initia o ancheta desi pana in prezent nu exista nicio proba incriminatorie. Magazinul H&M aflat in Capitol Shopping Center din Cardiff are mai mult de 60 de angajati, afirma Libertatea.

Un videoclip amuzant despre premierul rus Vladimir Putin, care vine si face ordine in micul orasel industrial Pikaliovo, a fost vizionat deja de trei milioane de persoane. Melodia “Putin merge la Pikaliovo” este una din cele mai difuzate in ultimele saptamani de statiile de radio nu doar din Moscova, scrie Click.