S-a indragostit de perna sa, cu care are acum o relatie. Un barbat din Tokio s-a indragostit, in adevaratul sens, de perna sa, cu care are o "relatie" de aproximativ trei ani. In ultimii trei ani, barbatul, in varsta de 37 de ani, a calatorit impreuna cu perna sa prin toata Japonia. Nisan lucreaza intr-un departament de suport tehnologic, locuieste cu parintii sai intr-o suburbie din Tokio. In trecut, barbatul a avut o prietena adevarata, care l-a parasit cu cativa ani in urma, dar acum el sustine ca Nemutan (perna) nu are cum sa il paraseasca, scrie Gardianul.

Staretul-exorcist apare in maneaua lui Carmen Serban. Cand nu e plecat la vanatoare sau are "pauza" la exorcizari, staretul de la Cotmeana, Ioasaf Boiciuc, isi face timp si pentru muzica. In aceasta ipostaza, inedita pentru un monah, poate fi urmarit in ultimul videoclip al lui Carmen Serban, "Viata este ca un joc". Parintele Ioasaf este redat pe filmare cu crucea in mana, in interiorul manastirii, scrie Cancan.

Familia de 85 de centimetri. Piticii americani Ben si Jen sunt de departe cel mai cunoscut cuplu cu inaltimea de un metru si un pic al planetei. Dupa o nunta mediatizata, transmisa inclusiv pe postul de televiziune Discovery Chanel, cei doi s-au gandit cum sa faca in asa fel incat media inaltimii din familia lor sa fie si mai scazuta. Asa se face ca au cumparat un chihuahua, scrie Click.

16.000 de lire sterline va costa sa va lungiti picioarele. O dorinta nebuna, bani multi si un curaj dus la extrem sunt retetele pentru ca o doamna sau domnisoara sa-si lungeasca picioarele. O clinica din Rusia, implineste aceasta dorinta nebuna a femeilor si le lungeste picioarele doritoarelor cu cativa centimetri in schimbul a 16.000 de lire sterlie, costul interventiei chirurgicale, scrie Libertatea.

Cresc acasa un pui de urs. Din spatele portii ferecate a familiei Cretu din orasul Pantelimon se poate auzi din cand in cand cate un mormait terifiant. Lacatele mari de la poarta nu sunt pentru a tine la distanta eventualii hoti, ci mai mult pentru a-i proteja. Asta pentru ca, in curtea fostilor acrobati, printre caini, pisici si testoase traieste fericit si un urs de aproape 100 de kilograme, scrie Cancan.

Un american si-a programat moartea dupa luna de miere. Dupa ce au trait zece ani impreuna, americanul Michael Collins si iubita lui Carole nu voiau nici in ruptul capului sa se casatoreasca. Motivul? Le placea viata de rebeli. O veste mai putin fericita insa i-a trimis direct in fata preotului unde si-au jurat iubire vesnica... pentru o luna, scrie Click.

Blocata timp de o saptamana in toaleta in care cazuse.O batranica din Ipswich, Marea Britanie, a cazut in toaleta si a ramas blocata timp de o saptamana, pana cand unul dintre vecini a auzit-o tipand. Femeia, in varsta de 67 de ani, era foarte deshidratata atunci cand a ajuns ambulanta chemata de vecini. "A trebuit sa o luam pe sus. Usa de la baie se proptise in toaleta, iar femeia era cazuta, cu un picior blocat intre toaleta si usa", a declarat unul dintre cei care au salvat-o pe batrana, potrivit Libertatea.

A dansat goala la picnic. Pe canicula unii se racoresc la un strand, altii la o terasa sau la o iesire la iarba verde. Cativa cheflii cu multa bere la rece si gratare incinse s-au refugiat de caldura la o vila din Brezoi, judetul Valcea, unde au petrecut impreuna un picnic porno. Mai exact, una din fetele din grup, incinsa probabil de soare dar si de alcool, s-a hotarat, in incurajarile masculilor la fel de infierbantati, sa faca un numar de striptease pe banca de picnic, scrie Cancan.