E alergica la propriul copil. O femeie din Marea Britanie a ramas uimita cand a vazut ca nu poate sa-si hraneasca si sa-si tina in brate copilul nou nascut deoarece avea alergie la acesta. Afectiunea femeii i-a surprins si pe medici, care in urma unor investigatii mai amanuntite au diagnosticat-o pe aceasta cu Herpes gestationis, o boala rara care poate dura ani de zile. Timp de cateva saptamani Joanne nu a putut sa-si alapteze micutul, hranindu-l pe acesta doar cu biberonul, scrie Libertatea.

Baiatul alergic la toate alimentele. Un baiat in varsta de 5 ani, din Australia, sufera de o boala foarte rara din cauza careia nu poate sa manance absolut nimic. Kaleb Bussenschut nu poate sa bage in gura decat apa si un fel de limonada, in rest, el este hranit 20 de ore din 24 prin intermediul unui tub atasat de stomac. Parintii micutului spun ca baiatul nu poate imprumuta nici macar un pix sau un caiet de la colegii sai, de teama ca acestea ar avea pe ele urme de alimente, scrie Gardianul.

Dupa Red Bull, s-a lansat si Slow Cow. Lino Fleury, este un canadian care a creat in urma cu un an o bautura antienergica. "Este o bautura care incearca sa te scape de stres si te ajuta sa te relaxezi", a declarat creatorul acesteia. Inventatorului i-a venit idea sa creeze o astfel de bautura in timp ce era in masina sa pe autostrada: "M-am gandit ca nu exista nici o bautura care sa-i mai scoata din starea de stres pe oameni. Bauturile energizante sunt pline de cofeina si te agita si mai tare". Cutia bauturii este ingenioasa, aratand o bovina care se relaxeaza facand aluzie la celebra bautura Red Bull, scrie Libertatea.

Liniile aeriene pierd 90.000 de bagaje pe zi. Un studiu al Comisiei Europene, facut public de ziarul german “Der Spiegel”, a evidentiat faptul ca liniile aeriene s-au facut vinovate in 2008 de pierderea a circa 90.000 de bagaje pe zi in intreaga lume. Anul trecut, au fost pierdute 33 de milioane de valize si genti, indica studiul prezentat de comisarul european pentru transport, scrie Click.

I-au cusut urechea pe fund. Tanara de 27 de ani s-a luat la bataie cu o prietena, din cauza unui baiat, iar aceasta a muscat-o de ureche pana i-a smuls-o. Initial, doctorii din Cologne au vrut sa ii coasa bucata lipsa la loc, dar pentru ca Julia prezenta alte rani in zona capului, au decis sa amane operatia. Dar... ce sa faca pana atunci cu urechea? Simplu. Au facut o incizie in posteriorul femeii si au cusut-o acolo, pentru ca sa "se pastreze" pana cand urmeaza sa o ataseze la locul ei. Se pare ca urechea nu a fost respinsa de organism, fiind "vie" si nevatamata, chiar daca se afla intr-un loc putin mai ciudat, scrie Libertatea.

Copil cu doua capete, nascut in Filipine. O fetita cu doua capete s-a nascut, marti, in Filipine la spitalul Jose Fabella din Manila. Medicii au reusit sa o salveze si sa ii stabilizeze situatia, pana in prezent. Copilul imparte toate celelalte organe vitale, iar o separare este imposibila. Specialistii s-au aratat extrem de rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale fetitei, scrie Click.

Oferte pe timp de criza la bordeluri. Patronii bordelurilor din Germania ofera clientilor o oferta pe timp de criza: "sex la pret global". Aceasta oferta consta intr-o singura taxa de 70 de euro pe care clientii trebuie sa o plateasca pentru a intretine relatii sexuale cu cate prostituate doreste. Patronii bordelurilor au abordat aceasta metoda deoarece in ultima vreme, profiturile lor au scazut cu circa 30% din cauza recesiunii, scrie Gardianul.