O localitate intreaga a ramas fara energie electrica din cauza unei perechi de tanga. Conform The Telegraph, un intreg sat a avut de suferit de pe urma unei perechi de tanga agatata de liniile de inalta tensiune. Din cauza ploii torentiale, perechea de lenjerie intima s-a imbibat cu apa si a provocat un scurt-circuit, astfel 17 case au ramas fara energie electrica, scrie Gardianul.

SUA: Taxe pe sucuri pentru combaterea obezitatii. Autoritatile americane vor sa introduca taxe pe sucuri, ca sa combata obezitatea. Oficialii de la Washington spera ca oamenii vor consuma mai putine bauturi dulci, daca acestea devin mai scumpe. “Americanii consuma 250 de calorii pe zi in plus fata de acum 20 sau 30 de ani. Dintre aceste calorii, circa 120 sunt continute de suc si alte bauturi sau alimente indulcite cu zahar”, a declarat Thomas Frieden, director al Centrelor federale de control si prevenire a bolilor, citat de Click.

Cand casti inseamna ca ai... chef de sex. Esti plictisit, ti-e somn sau... ai chef de sex. Cam astea ar fi cele trei raspunsuri pe care oamenii de stiinta le ofera intrebarii "de ce cascam?". Daca esti in pat cu partenera si in toiul actiunii casti de mai ai putin si o inghiti, ea ar trebui sa se... bucure. Potrivit neuropsihologului Robert Provine, oamenii se manifesta astfel cand sunt excitati, iar pe barbati, cascatul se pare ca ii ajuta chiar la obtinerea erectiei. Potrivit postului de televiziune MSNBC, s-a realizat chiar un studiu pe aceasta tema, scrie Libertatea.

Astronautul care a purtat o luna aceiasi chiloti se intoarce pe Pamant. Conform Associated Press, astronautul japonez Koichi Wakata se intoarce pe Pamant, dupa ce o luna a purtat aceeasi pereche de chiloti, in cadrul unui experiment. Wakata este convins ca experimentul a fost un succes deoarece in aceasta perioada niciunul dintre membrii echipajului nu s-a plans. Lenjeria intima pe care o poarta Koichi este realizata dintr-un material antibacterian, care absoarbe apa si elimina mirosurile neplacute, scrie Gardianul.

Un copil de 7 ani a fugit cu masina ca sa nu mearga la biserica. Un baietel de 7 ani din Utah i-a alergat pe politisti, dupa ce a furat masina parintilor in dorinta de a nu merge la biserica. Mai multi soferi au anuntat autoritatile ca, un copil conduce haotic o masina. Doua echipaje au interceptat masina, un Dodge Intrepid, la circa 72 de kilometri nord de Salt Lake City. In momentul in care politistii au aparut in spatele sau, baietelul conducea cu 64 km/h. Din fericire pustiul s-a speriat si a oprit pe un drum laturalnic, dupa care a fugit intr-o casa, noteaza Libertatea.

A castigat 500.000$ si vrea sa lucreze la McDonald's. James Green este un barbat de 36 de ani din Linwood, Noua Zeelanda, cu totul iesit din comun. A castigat 500.000$ la o extragere speciala loto de Paste. Banii au picat la fix, ati zice, dupa ce isi pierduse slujba cu patru saptamani inainte. Nu era ceva grozav, ajutor de sudor, dar, acum, la trei luni dupa ce a castigat marele pot, se plictiseste acasa, spune el. De cand a castigat banii sta si se joaca pe calculator, noteaza Libertatea.

Politist arestat pentru ca a condus in chiloti. Un inspector de politie din Belgia a fost arestat dupa ce a condus in chiloti in localitatea Dilbeek, uitandu-se dupa fete tinere. Potrivit cotidianului olandez Algemeen Dagblad, dupa o scurta urmarire ca-n filme, inspectorul care lucreaza la politia din Bruxelles a fost prins si arestat. Inspectorul a mai avut probleme pentru comportametul sau imoral, dar incercarea de a-l concedia a fost un esec deoarece acesta a facut apel in justitie, scrie Libertatea.