Cel mai mare sobolan din lume. Un sobolan-monstru a fost prins la inceputul anului acesta in regiunea Fujian din China. Rozatoarea imensa cantareste 2.7 kilograme si are o coada iesita din comun de groasa si lunga de 40 de centimetri. Domnul Xian, a prins animalul crezand ca este o specie rara. S-a dovedit ca rozatoarea face parte dintr-o specie de sobolan “gigant”, cunoscuta in China ca sobolanul de bambus, scrie Gardianul.

Vrea sa se marite cu un trenulet. Amy Wolfe se da in montagne-russe-ul din statul Pennsylvania de 20 de ani. Si nu o data sau de doua ori pe an, ci de... 300 de ori. Tanara, de 33 de ani, nu a avut vreodata un iubit si sufera de o boala psihica rara. Se indragosteste de obiecte. Montagne-russe-ul de 24 de metri inaltime are o cabina pe care Amy a cerut-o de barbat, scrie Click.

Joc despre gripa porcina pe internet. De ceva timp, un joc nou face furori pe internet. Desi subiectul nu este tocmai unul care sa fie luat in gluma, respectiv gripa porcina, jocul, lansat acum o luna si jumatate, a fost accesat de aproape 40.000 de persoane. Principiul este simplu: jucatorul trebuie sa "vindece" cat mai multi oameni infectati, iar in functie de numarul acestora, castiga puncte, scrie Cancan.

Italia, tara interdictiilor ciudate: fara tocuri pe plaja! Fara tocuri inalte la plaja, rufe puse la uscat la vedere si sarutat in masina! Acestea sunt cateva dintre interdictiile trasnite impuse de primariile unor orase din Italia, dar lista nu se opreste aici. La Vicenza nu te poti aseza pe bancile publice daca ai mai putin de 70 de ani, iar la Sanremo se sanctioneaza statul pe bordura sau mersul pe strazi in costum de baie, scrie Click..

Indemnati sa urineze la dus pentru salvarea padurilor tropicale. Brazilienii sunt incurajati de o organizatie non-guvernamentala sa nu traga apa la WC macar o data pe zi si sa urineze la dus pentru a stopa irosirea apei si a salva padurile tropicale. Organizatia pentru protejarea mediului inconjurator SOS Mata Atlantica a inchiriat spatiu publicitar la mai multe televiziuni locale pentru a-si atinge acest scop, scrie Libertatea.

Solutie antirecesiune: cafenea cu chelneritele aproape goale. O cafenea cu totul neobisnuita s-a deschis recent in Los Angeles. Pentru a face fata crizei, patronii au gasit o solutie care a inceput sa dea roade inca din primele zile: clientii sunt serviti de chelnerite in costume de baie. Proprietarii noului local, deschis pe Bulevardul Hawthorne, au hotarat ca angajatele sa serveasca in tinute provocatoare pentru a atrage cat mai multi clienti de sex masculin. Ei au ales aceasta solutie dupa ce numeroase cafenele obisnuite au dat faliment din cauza crizei, scrie Click.

Superbalonul de sapun. Cel mai mare balon de sapun din lume! Asta a iesit din “mainile” dibace ale unui britanic, care spera sa intre in Cartea Recordurilor cu cea mai noua opera a sa. Colorata ca un curcubeu si cu o lungime de sase metri, bula imensa de sapun pluteste vreme de cateva secunde bune, scrie Libertatea.

Detinuti eliberati pentru reducerea aglomeratiei. Judecatorii au cerut autoritatilor californiene sa se pregateasca sa elibereze peste 40.000 de detinuti din cei 150.000, pentru a reduce aglomeratia din inchisori. California, care are mari probleme financiare, pregateste deja eliberarea detinutilor bolnavi sau cu pedepse mici, pentru a reduce cheltuielile, scrie Click.