Ii va turna pe fata fostului iubit acid sulfuric. Amene Bahrami (31 de ani) arata cu tristete pozele de dinainte de a fi mutilata cu acidul sulfuric turnat de iubitul ei: era o femeie frumoasa si plina de viata. Cu un ochi lipsa si oarba. Asa a ajuns Amene Bahrami (31 de ani), dupa ce iubitul ei, studentul iranian Madschid Mowahedi (26 de ani), i-a turnat acid sulfuric pe fata. In urma unui lung proces, fata a primit de la o judecatorie din Teheran dreptul de a se razbuna in acelasi mod: orbindu-l si ea pe Mowahedi. Abia asteapta momentul, dar disputa din jurul acestui caz a starnit reactii in intreaga lume. Este de neimaginat ce poate ajunge un om sa faca pentru a-si dovedi dragostea. Mai ales intr-o tara represiva, cum este Iranul. Teribil si cumplit este si modul in care Madschid Mowahedi a nenorocit-o pe viata pe femeia de care voia sa isi lege destinul: turnandu-i acid sulfuric pe fata. El spune ca o iubea prea tare, ca dorea sa o pastreze numai pentru el, sa nu se uite nici un alt barbat la ea. Tragica intamplare a avut loc in anul 2004, scrie Libertatea.

Turnul televiziunii din Berlin, lansat in spatiu. Un vis din copilarie devine realitate pentru un tanar german care visa ca turnul televiziunii din Berlin, un simbol care i-a marcat copilaria, devine o racheta lansata in spatiu, relateaza Spiegel. Fabian Tischer este un tanar de 28 de ani, crescut in districtul berlinez Friedrichshain, al carui simbol este turnul televiziunii, inalt de 368 de metri, care domina piata Alexanderplatz, vezi video-clipul pe EvZ.

Un bebelus a inviat din morti. Un bebelus a inviat din morti dupa ce medicii i-au declarat decesul. Din neglijenta unor medici, o familie a fost cat pe ce sa-si ingroape bebelusul de viu. Copilul a fost declarat mort, la nastere, desi traia. Doi soti din Paraguay au trecut prin clipe de groaza dupa ce medicii l-au declarat mort pe bebelusul lor. “Copilul nu misca, nu avea nici reflexe respiratorii, nu am auzit nici o bataie a inimii si, in consecinta, am declarat decesul prematurului de 24 de saptamani”, a declarat medicul Ernesto Weber. Disperati, ei au adus acasa copilul si au inceput sa planga, scrie Click.

Un detinut obez a ascuns o arma intre straturile sale de grasime. Conform Metro, un detinut a reusit sa intre in inchisoare cu o arma asupra sa, ascunzand-o intre straturile de grasime din zona abdomenului. George Vera, in varsta de 25 de ani, cantareste 250 de kilograme si a reusit sa intre in inchisoare, avand un pistol la el, in ciuda nenumaratelor perchezitii corporale la care a fost supus. In ziua in care a fost inchis, la dus, Vera a marturisit unui paznic ca are asupra sa o arma, scrie Gardianul.

Cel mai ghinionist hot din Grecia. Un barbat in varsta de 30 de ani, care s-a dat drept client al unei banci, s-a ascuns vineri in interiorul sucursalei Bancii Nationale de la Kaisariani, o suburbie a capitalei Atena. Din nefericire pentru el, nu a mai putut sa iasa timp de doua zile. Spargatorul s-a trezit inchis in sala seifurilor deoarece din neatentie, a declansat un sistem de alarma. Personalul bancii nu a reusit sa neutralizeze sistemul de securitate, ceea ce i-a facut pe politisti se demoleze un zid pentru a-l elibera pe infractor, care a fost ulterior arestat, scrie Libertatea.

A luat opiu si marijuana si a gonit cu peste 240 km/h. Bolnava psihic, drogata si cu chef de condus. Cu asta s-au confruntat politistii de pe Autostrada Soarelui, sambata. Femeia de 35 de ani, cu grave probleme de sanatate, si-a incuiat sotul in casa, a luat cei trei copii si a pornit in goana pe autostrada. Inconstienta sau nebunie? Peste 200 de km/h, trei copii minori pe bancheta din spate si o combinatie de opiu cu marijuana in sange, scrie Click.

Cuba ar putea ramane fara hartie igienica. Conform Reuters, din cauza crizei economice, Cuba ar putea ramane fara hartie igienica, existand riscul sa nu mai primeasca provizii pana la sfarsitul anului. "Compania a luat masuri ca pana la sfarsitul anului sa fie importata o cantitate mare de hartie igienica", a declarat un purtator de cuvant al societatii Cimex, scrie Gardianul.