Elefant salvat din canal. Operatiune de salvare neobisnuita intr-un oras din estul Thailandei. Un elefant care a cazut intr-o gura de canal de pe trotuar a fost scos teafar de echipele de interventie. Doar capul si doua picioare i-au mai ramas la suprafata. Trei ore a stat imobilizat elefantul. In tot acest timp un excavator a sapat un crater suficient de mare cat sa scoata uriasul la suprafata, scrie EvZ.

O statuie veche de 3.000 de ani seamana leit cu Michael Jackson. Chiar daca fiecare persoana este unica, cu toate acestea se spune ca orice om are o sosie in aceasta lume. Michael Jackson nu face nici el exceptie si se pare ca megastarul a avut o dublura in Egiptul Antic. Dovada este un bust egiptean, vechi de 3000 de ani care este expus intr-un muzeu din Chicago. Gurile rele sunt de parere ca Michael ar fi vazut bustul cu multi ani in urma si pun asemanarea izbitoare dintre Regele muzicii pop si sculptura pe seama numeroaselor operatii estetice pe care le-a suferit acesta, scrie Libertatea.

Cea mai mare pestera din lume. Cea mai mare pestera de pana acum a fost descoperita in Vietnam de catre un grup de exploratori curajosi. Pestera Son Doong are o latime de aproximativ 80 de metri, o lungime de aproximativ 3 kilometri, iar un unele locuri are chiar 150 de metri latime, scrie Gardianul.

Porcul i-a mancat diamantul de la inel. Cel mai pretios porc din lume se gaseste fara doar si poate in Anglia. De ce valoreaza Kune Kune mai mult decat orice mamifer domestic omnivor? Ei bine, in stomacul acestuia se afla un diamantul unui inel in valoare de 1.500 de lire. Inelul cu diamant ii apartinea Annei Luna, o vizitatoarea a fermei in care Kune Kune traieste, scrie Libertatea.

20 de vaci si 40 de capre in schimbul lui Chelsea Clinton. Un barbat din Kenya i-a oferit lui Bill Clinton 20 de vaci si 40 de capre in schimbul mainii fiicei sale, Chelsea, cu care viseaza de mult sa se casatoreasca. Godwin Chepkurgor (39 de ani), un fost membru al consiliului local din Nairobi, a precizat pentru presa locala ca este pentru a doua oara cand face aceasta oferta, scrie Click.

S-a casatorit cu sase barbati in sase saptamani. Incredibil! O tanara din Egipt a fost arestata dupa ce sotul ei a descoperit ca aceasta s-a casatorit de sase ori in ultimele 6 saptamani. In varsta de 25 de ani, tanara a carei identitate nu a fost facuta publica isi punea pirostriile o data la fiecare sapte zile. Aceasta isi lua dupa fiecare nunta lucrurile din casa fostului sot si se muta cu noua jumatate pentru o saptamana, scrie Libertatea.

Schimba poze nud cu sora sa minora pentru o masina. Un adolescent de 18 ani, care oferea fotografii nud cu sora sa de 11 ani in schimbul unei masini, a fost arestat in Spania. Tanarul a fost retinut dupa arestarea unui presupus pedofil la Santander la care au fost gasite fotografiile trimise din Navarra. Pedofilul a recunoscut ca il cunoaste pe fratele fetei din imagini si a spus ca acesta voia o masina in schimbul pozelor cu sora sa, scrie Click.

Vrem sex doar de doua ori pe saptamana. "Noi suntem cei mai buni amanti!", se bat cu pumnul in piept grecii, conform unui studiu realizat de compania GFK, in care romanii s-au plasat undeva la mijlocul clasamentului. Altfel spus, in timp ce elenii isi doresc cinci partide de amor pe saptamana, romanii se multumesc cu doua. Citeste mai multe in Libertatea.