Lucretia Trifu, sotia barbatului din Timisoara ucis si transat de doi studenti de la medicina: "Daca nu le da puscarie pe viata, ma duc in lume si angajez doi canibali sa le manance picioarele... Da, nu glumesc... Si eu am sa stau langa ei sa ma uit cum se chinuie. Am sa privesc in ochii lor, asa cum au facut ei cu barbatul meu.” (Libertatea)

Roxana Ilie, fosta iubita a lui Claudiu Patrascu, despre Bianca Dragusanu, blonda lui Catalin Botezatu: "Bianca e atat de buna, incat i-as pune-o si eu!" (Libertatea)

Simona Sensual, dupa ce a aflat din cotidianul Cancan ca incalca legea folosindu-se de insemnele oficiale ale Parlamentului pentru a-si usura accesul in trafic, s-a debarasat repede de cartonul din parbriz pe care era inscriptionat dreptul la libera trecere in numele Senatului Romaniei: "Nu am stiut ca nu e voie. Imi placea ideea de a-l avea pe parbriz, dar nu pot sa spun ca m-a ajutat foarte mult in trafic. Am renuntat la el, ca nu vreau sa fiu arestata si nici macar amendata, pentru ca sunt satula ca de dracu' de probleme cu politia. Asta mi-ar mai lipsi! Oricum, am vazut mai multa lume cu astfel de permise, ori de la politie, ori de la Guvern, si am crezut ca nu e ilegal sa le folosesti".