Statul bulgar a gasit o alternativa pentru producatorii de tutun din regiunea Razgrad, aceea de a cultiva dovleci, deoarece din 2010 subventiile pentru aceasta cultura nu se vor mai acorda, scrie Libertatea.

O fetita in varsta de 11 ani din Marea Britanie a reusit sa sara din masina in care se afla chiar inainte ca aceasta sa cada 76 de metri in gol. Micuta Paige Dean asculta muzica in masina bunicilor, intr-un camping de pe insula Anglesey din Tara Galilor. Din greseala a tras frana de mana si masina a inceput sa alunece la vale. Prima reactie a fetitei a fost sa incerce sa conduca masina, dar nu a reusit. Totusi, i-a venit stralucita idee sa sara din masina, cu cateva momente inainte de a ajunge la marginea prapastiei. Autovehiculul a cazut 76 de metri, s-a izbit de stancile de la baza prapastiei si apoi s-a scufundat in apa, afirma Libertatea.

Ce nu face omul sa ajunga celebru! Este si cazul excentricului mexican Jorge Castro, care s-a supus la cazne cumplite pentru a intra in Cartea Recordurilor. Aflat la un festival din tara natala, el s-a lasat agatat in carlige si a stat suspendat asa doua ore si 50 de minute, pana cand durerea l-a coplesit. Barbatul a doborat astfel recordul de doua ore si 40 de minute, pe care il stabilise tot el, in urma cu doi ani, scrie Libertatea.

Aflat in turnee departe de casa, liderul trupei britanice Oasis, Liam Gallagher, are nevoie de sprijin moral inainte de concerte. Cea mai in masura pentru a-l incuraja pe cantaret este ca-elusa sa, Teckelul Ruby. De fiecare data cand ii este dor de casa sau se simte singur, Gallagher suna pentru a vorbi cu Rubby. Cantaretul si patrupedul petrec minute in sir la telefon, chiar daca nu vorbesc aceeasi limba, scrie Cancan.