Top cinci masini in care poti face sex. Este recomandat sa aduci din cand in cand putina diversitate in viata sexuala, mai ales ca nu e foarte greu. Ai nevoie de imaginatie si de o masina ideala in care sa te pui pe treaba. Iata care sunt cele mai comode masini pentru o partida de sex incendiara: 1. Cadillac CTS Sport vagon; 2. Smart fortwo Passion Cabriolet; 3. Volvo V70. Integral in Libertatea.

A fost bagat in spital de vaca «zburatoare». Un tanar din Caransebes a fost ranit de cornuta spulberata de un tren rapid. Ivan Thiuc era cu vacile la pascut. Cele doua animale au vrut sa treaca linia ferata si au fost spulberate de tren. Unul dintre animale a aterizat pe tanarul de 17 ani. “La iesirea din statia C.F.R. Cornutel Banat spre Resita, locomotiva rapidului a lovit pe calea ferata doua vaci, iar in urma impactului una dintre ele a cazut pe minorul de 17 ani.Tansportat la Spitalul Municipal de Urgenta Caransebes, baiatul a fost diagnosticat cu un traumatism la bratul drept si un traumatism abdominal”, a declarat inspectorul Adriana Beta, citat de Click.

Arestata din cauza unor amenintari cu moartea postate pe Facebook. O adolescenta a devenit prima persoana din Marea Britanie, arestata pentru ca a postat pe Facebook un mesaj de amenintare cu moartea. Keeley Houghton, in varsta de 18 ani a scris pe pagina ei personala de Facebook ca are de gand sa o omoare pe Emily Moore cu care a avut mai multe conflicte in perioada in care cele doua au fost colege de scoala. Se pare ca vreme de patru ani, Keeley a terorizat-o pe Emily, nu numai cu agresiuni verbale, dar si fizice. Chiar cu doua zile inainte de postarea cu pricina, aceasta a vazut-o pe fosta ei colega intr-un bar si a avertizat-o ca-i pregateste o „surpriza”, scrie Libertatea.

Au dat pisica cu oja pe gherute. O pisicuta din China le-a scos peri albi stapanilor ei, deoarece le-a distrus mobila din casa, zgariind-o cu gherutele. Crezand ca astfel va potoli felina, stapana a vopsit gherutele matei cu oja roz, scrie Libertatea.

In urma unui transplant de cornee a devenit obsedat de curatenie. Will Palmer, din Marea Britanie, a devenit obsedat de curatenie, dupa ce a suferit un transplant de cornee, informeaza “The Telegraph”. Inainte de operatie, prietena sa, Sarah Gadsby, trebuia sa se roage de barbat pentru a face ordine in casa, dar acum, Will nu are stare, facand curatenie constant. Acum pot vedea fiecare fir de praf sau mizerie si nu ma pot abtine sa nu fac curat. Exista un motiv pentru care barbatii nu fac curatenie suficient: pur si simplu nu vad mizeria, scrie Gardianul.

Pilot din al doilea razboi mondial reincarnat in corpul unui baietel. Un baietel de 11 ani din SUA ar putea fi reincarnarea unui pilot din al doilea razboi mondial, dupa cum afirma parintii acestuia. Bruce si Andrea Leininger au declarat pentru "Daily Telegraph" ca la inceput au fost sceptici si le-a venit greu sa creada ca micutul lor Jamie ar fi reincarnarea unei alte persoane. Dar cu timpul s-au convins ca fiul lor a mai trait intr-adevar inca o viata inainte, scrie Libertatea.

Femeia care sustinea ca va naste 12 copii nu este insarcinata. Conform “The Sun”, femeia care sustinea ca este insarcinata si ca va naste 12 copii este de negasit dupa ce doctorii au dovedit ca nu era insarcinata si ca totul nu era decat o mare escrocherie. Un medic a declarat chiar ca femeia are probleme psihologice si ca planul ei era de a lua bani de la posturile TV in cautare de audienta, scrie Gardianul.

Hai cu noi pe covorul fermecat. Cel mai cunoscut artist care realizeaza uimitoare imagini 3D pe strazile marilor orase ale Europei, Kurt Wenner, s-a intrecut pe sine, de curand, in Italia. Pentru ca niste pusti din orasul Bettona isi doreau sa se simta ca Alladin din povestea covorului fermecat, artistul le-a desenat pe asfalt o imagine desprinsa din basm, lasandu-i pe toti cu gura cascata, scrie Libertatea.