Au turnat benzina peste caine si i-au dat foc. Povestea lui Mambo, un catel care a supravietuit in mod miraculos dupa ce doi tineri din Franta l-au stropit cu benzina si i-au dat foc, saptamana trecuta, a impresionat intreaga lume. Ieri, un tribunal din Perpignan a decis ca tortionarii patrupedului, un adolescent de 17 ani si o tanara de 22, sa fie judecati pentru cruzime fata de animale, ba, mai mult, cainele pe care l-au chinuit va fi adus in sala de judecata, ca proba in acest caz. Incidentul a avut loc cu cateva zile in urma, cand catelul, pe nume Mambo, si asa slabit, a trecut prin fata cuplului. Cei doi s-au gandit sa-l batjocoreasca turnand lichidul inflamabil peste el, dupa care i-au dat foc, scrie Libertatea.

A suferit 51 de operatii estetice pentru a arata ca Nefertiti. O femeie din Marea Britanie a cheltuit 200.000 de lire sterline si a suferit 51 de operatii estetice pentru a arata ca Nefertiti, relateaza Daily Mail. Totul a inceput in urma cu 20 de ani, cand Nileen Namita, acum in varsta de 49 de ani, a simtit ca ar fi reincarnarea celebrei Nefertiti. "De-a lungul copilariei si adolescentei am avut constant vise care pareau foarte reale despre aceasta regina antica. Erau viziuni de o intensitate incredibila. Vedeam cum Regina Nefertiti traieste, ii vedeam servitorii, camerele sale, ii vedeam chiar si mancarea. La inceput m-am speriat de aceste vise, apoi am inceput sa caut semnificatiile lor", a declarat Nileen pentru jurnalisti. Vezi galeria foto pe Gardianul.

Biserica luterana accepta pastori homosexuali. Biserica protestanta luterana americana, care are 4,6 milioane de credinciosi in SUA, va accepta pastori homosexuali care au parteneri stabili, conform unei motiuni votate la o conventie din Minneapolis. Biserica evanghelica luterana din America (ELCA) a votat vineri seara cu 559 voturi pentru si 451 contra, la capatul unor dezbateri furtunoase, un text care le permite pastorilor care au o legatura homosexuala durabila si monogama sa slujeasci in biserica, scrie Libertatea.

Hoti din buzunare pusi pe rambursat. Un operator britanic de telecomunicatii a lansat, saptamana trecuta, o campanie originala recrutand 20 de fosti hoti de buzunare, pe care i-a pus sa introduca hartii de 5 si de 25 de lire sterline (intre 6 si 23 de euro), in buzunarele „victimelor”, si un mesaj promotional alaturi de banii respectivi, scrie EvZ.

A gasit inelul de logodna al iubitei dupa 16 luni de cautari. Un barbat din Noua Zeelanda a gasit inelul de logodna pierdut al iubitei sale, dupa 16 luni de cautari in apele din portul Wellington, relateaza Reuters. Datorita reusitei sale, barbatul a capatat renumele "Stapanul Inelelor". Rachel, sotia barbatului, s-a oferit sa cumpere alt inel in schimul aceluia pierdut, fiind constienta ca sunt sanse foarte mici sa isi recupereze bijuteria originala, dar sotul sau a refuzat, spunand ca il va gasi, chiar daca va trebui sa caute fiecare centimetru din jurul portului, scrie Gardianul.

Protest in Ucraina: «Stop sexului pentru mancare!» Un grup de femei frumoase au pichetat ambasada Afganistanului din Ucraina protestand impotriva unei legi ce le permite barbatilor sa isi infometeze nevestele. Conform legii, barbatii Shia le pot interzice nevestelor mancarea si sustinerea financiara, daca acestea nu se conformeaza perversiunilor sexuale. De asemenea, le pot pretinde orice favoruri sexuale, scrie Click.

A furat o pictura cu Fecioara Maria ca sa plateasca un avort. Incredibil! Un barbat din America a furat un tablou cu Fecioara Maria pentru a plati avortul unei adolescente pe care o violase in 2006. In varsta de 39 de ani, Aurelio Vallerillo-Sanchez din statul Nebraska a fost gasit vinovat de o instanta americana de agresiune sexuala si de talharie. Americanul risca sa primeasca o condamnare de pana la 70 de ani de inchisoare in luna octombrie, cand va fi dat verdictul in cazul sau, scrie Libertatea.

Inedit la Targoviste! Sex-shop cu jucarii sexuale, pe bonuri de masa. Clientii fara bani au acum posibilitatea sa achite jucariile erotice si cu bonuri de masa. Deschis in urma cu doi ani, singurul magazin de acest fel din Targoviste, sex-shopul din „Aleea Trandafirilor” s-a adaptat perioadei de criza si vine in intampinarea clientilor sai cu ceva inedit. Daca astepti autobuzul sau treci prin zona statiei de autobuz din „Aleea Trandafirilor”, atentia iti este atrasa de o firma pitoreasca: „sex shop, vindem pe bonuri de masa si livram la domiciliu”, scrie Click.