Japonezii au lansat berea colorata. Japonezii, adevaratii maestri ai tehnologiei, si-au bagat nasul si in fabricarea berii. Ce-a iesit? Ei bine vom putea bea bere de diverse culori: verde, albastra sau rosie. Nu culoarea este elementul ciudat ci ingredientele secrete ale bauturii preferate a barbatilor: seminte de alge marine si apa obtinuta din ghetarii topiti ce plutesc de pe plajele Hokkaido din Marea Okhotsk si pana in nordul oceanului Pacific, scrie Libertatea.

Barbatul ideal bea lapte si mananca bacon. Barbatul ideal ar trebui sa aiba o combinatie ciudata de alimente la fiecare masa, pentru a fi fertil, sanatos si masculin. Astfel, potrivit rusilor, acesta ar trebui sa bea mult lapte si vin rosu si sa se fereasca de bere. Motivul pentru care un macho adevarat trebuie sa renunte tocmai la licoarea preferata e faptul ca berea contine multi hormoni feminini. Cand vine vorba despre mancare, un barbat ar trebui sa consume cat mai multa carne, in special bacon si ficat si sa nu guste prea multe legume, scrie Libertatea.

Fanteziile barbatilor au devenit realitate: a aparut sexy-spalatoria auto. Minutele de asteptare la spalatorie se pot transforma lejer in ore de cand cele mai frumoase fete se ocupa de cosmetizarea masinii. “Asistente” sexy in uniforme albe, scurte, cu un burete intr-o mana si un furtun in cealalta. Nu e doar o fantezie a barbatilor. Asta gasesc timisorenii care merg sa isi curete masinile la cea mai noua spalatorie din oras, scrie Click.

La sase ani a devenit directorul unui muzeu. Un copil de sase ani din Marea Britanie si-a vazut visul cu ochii: a fost numit director al departamentului de distractie al Muzeului National Feroviar din York. Sam Pointon visa sa devina seful muzeului si, dupa ce a aflat ca actualul director vrea sa ioasa la pensie, a trimis o scrisoare in care cerea acest lucru, scrie Libertatea.

17.000 de euro pentru o tunsoare. Brunei. Hassanal Bolkiah a cheltuit incredibila suma de 17.000 de euro doar pentru o tunsoare. Sultanul din Brunei, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a trebuit sa asigure transportul frizerului sau favorit, Ken Modestu, de la Londra pana in Brunei, scrie Click.

Au cerut dreptul sa mearga in sanii goi pe strada! Zeci de femei au protestat duminica, in mai multe orase din SUA, cerand dreptul de a nu mai fi nevoite sa poarte sutien sau bluze. Ele considera ca atata timp cat barbatii pot sta fara nici o problema la bustul gol, ele nu ar trebui sa fie obligate sa poarte haine, scrie Libertatea.

A mers 30 de kilometri descult pe sticla. Un barbat din Yorkshire a stabilit un nou record la mersul descult pe sticla, acesta parcurcand 30 de kilometri in acest fel, informeaza The Telegraph. Nigel Jardine, in varsta de 56 de ani, din West Yorkshire, a mers 1060 metri intr-o ora pe un circuit de-a lungul caruia se aflau intinse bucati de sticla. Barbatul a continuat sa mearga fara incetare timp de aproximativ 28 de ore, parcurgand in total distanta de 30 de kilometri. Intregul eveniment a avut loc in interiorul restaurantului Bangeecha, din orasul Horseforth, noteaza Gardianul.