Vrea sa transforme puii de gaina in dinozauri. Un paleontolog canadian, care a intreprins mai multe cercetari de-a lungul anilor vrea sa transforme puii de gaina in dinozauri. Hans Larsson, de la Catedra de macro-evolutie a Universitatii McGill din Montreal, isi doreste sa reproduca la galinacee trasaturi caracteristice dinozaurilor care au trait acum milioane de ani, folosindu-se de manipulari genetice ale embrionilor puilor de gaina, scrie Libertatea.

Johannes a mers pe apa. Dupa ce s-a lasat ingropat de viu, la doi metri sub pamant, dar si calcat de un buldozer de 15 tone, Johannes uimeste inca o data. Sfidand practic legiile naturii, magicianul a mers pe apa in timpul unui experiment la limita dintre real si ireal, un moment spectaculos care va taia respiratia telespectatorilor, scrie Cancan.

A vrut sa dea in judecata delfinii. O americanca a dat in judecata Gradina Zoologica Brookfield din Chicago, dupa ce, in 2008, a alunecat si a cazut langa un bazin cu delfini. Ea ii acuza pe ingrijitori ca incurajeaza mamiferele marine sa improaste cu apa. In documentele depuse la tribunal, Allecyn Edwards a precizat ca a suferit rani care au necesitat ingrijiri medicale. Ea solicita despagubiri de peste 50.000 de dolari, scrie Click.

S-a nascut cu doua vagine. Britanica Lauren Williams avea cicluri menstruale care durau pana la 21 de zile, iar actul sexual i se parea o corvoada. Astfel, si-a dat seama ca ceva este in neregula cu ea. Dupa mai multe vizite la medici, care ii puneau diagnostice gresite, si dupa fel de fel de tratamente, la varsta de 24 de ani, tanara a descoperit cu uimire ca sufera de o afectiune foarte rara: s-a nascut cu doua vagine, doua utere si doua coluri uterine, scrie Libertatea.

A ars de viu dupa ce a ucis puiul de extraterestru. Fermierul mexican, care a prins extraterestrul intr-o cursa pentru soareci si s-a chinuit trei ore sa-l inece, a fost gasit arzand in propria masina, parcata la marginea unui drum din apropierea satului Metepec, in care locuia. Localnicii sunt de parere ca parintii extraterestrului s-au razbunat pe Lopez pentru ca le-a omorat "copilul", scrie Cancan.

Cel mai scump frizer din lume: 22.000 € o tunsoare. Hair-stylistul britanic Stuart Phillips cere 22.000 de euro numai pentru o tunsoare. In ciuda preturilor mari pe care le percepe, la salonul sau, celebritatile si nevestele oligarhilor stau mereu la coada. Elegantul salon al lui Stuart Phillips, din Covent Garden (Londra), are candelabre cu cristale Swarovski si ofera tratamente cu alge japoneze, scrie Click.

Ce baieti! 16 pompieri din sudul Floridei, SUA, au renuntat pentru cateva momente sa stinga focul din locurile incendiate si au ales sa il aprinda in sufletele reprezentantelor sexului frumos. Ei si-au scos pectoralii la inaintare si s-au lasat fotografiati, pentru un calendar pe 2010, scrie Libertatea.

Stropitoarea umana. Sunt multe persoane care descopera ca pot face ceva deosebit, ceva iesit din comun. Africanul din film poate depozita cantitati mari de apa in stomac, asemenea unei camile, dar spre deosebire de acest animal, barbatul poate regurgita apa cu presiune, asemenea unui robinet. Tocmai de aceea si-a primit porecla "Stropitoarea umana", scrie Gardianul.