Gratar pentru friptura din carne de om, de vanzare pe internet. Conform FoxNews, pe un site de vanzari online, a aparut de curand o reclama pentru un gratar "pentru friptura din carne de om". Gratarul aparea in categoria "Gratare pentru gatit copii si altele" si conform anuntului, putea fi folosit pentru gatit parti din corpul omenesc, scrie Gardianul.

Secretara concediata ca a facut sex in sala de tribunal. O angajata la un tribunal din Marea Britanie si-a pierdut locul de munca pentru ca a fost prinsa "harjonindu-se" cu unul dintre paznici chiar in sala de judecata. Pentru Jodie Fankcom, in varsta de 28 de ani, nu este prima oara cand se ascunde in acea incapere cu iubitul ei, gardianul Nick Caffrey, dupa ce cazurile de peste zi erau rezolvate. Cei doi au fost prinsi de un alt angajat al tribunalului, care se intorsese sa aduca niste dosare, scrie Libertatea.

Italienii se hipnotizeaza pentru a-si satisface nevestele. In Italia, de ceva vreme, din ce in ce mai multe persoane recurg la hipnoza in speranta ca vor scapa de anumite obiceiuri sau ca vor reusi sa isi remodeleze subconstientul pentru a avea mai multa incredere in sine. Un studiu realizat de CENISPES (Centrul Italian de Studii Politice si Social) a ajuns la concluzia ca peste 4000 de italieni recurg la hipnoza pentru a-si corecta anumite probleme. Acestia au varstele cuprinse intre 18 si 65 de ani si sunt reprezentanti ai ambelor sexe. Majoritatea doresc sa isi rezolve prin acest tratament disfunctiile sexuale, scrie Click.

Ambalaje de dulciuri cu continut sexual. Firma Haribo, renumita pentru bomboanele sale, a fost data in judecata de un barbat din Marea Britanie, deoarece ambalajele anumitor dulciuri ilustreaza scene de sex intre fructe, relateaza Metro. "Pe ambalaj sunt doua fructe care par sa aiba relatii sexuale. Personajul de sex masculin are chiar si o expresie vulgara", a declarat Simon Simpkins, scrie Gardianul.

Nu mai face sex daca nu iese o femeie presedinte. Samuel Ntoutoume Ndzeng, un barbat din Gabon, este hotarat sa nu mai faca sex daca la alegerile din week-end-ul acesta va iesi un barbat presedinte. El este de parere ca tara are nevoie de o femeie. “Toti barbatii ar trebui sa nu mai faca sex ca sa traga un semnal de alarma tarilor din vestul Africii si sa-i faca pe oameni sa inteleaga ca au nevoie de femei la conducere”, a declarat Samuel, citata de Libertatea.

Echipele care poarta rosu castiga mai mult. Cerecetatorii germani au descoperit ca echipele sau sportivii care au echipamente rosii castiga cel mai des in competitii. Astfel tricourile, jachetele sau orice alt obiect de vestimentatie rosu aduce o rata a succesului mai mare cu 10% decat in cazurile in care competitorii poarta haine de alta culoare, scrie Libertatea.

Un baiat de 12 ani stie pe de rost "Mersul trenurilor". Un baiat de 12 ani din Gura Humorului stie pe de rost "Mersul trenurilor" si a facut o adevarata pasiune pentru tot ce tine de caile ferate. Zilele trecute, Sergiu Pintilie a facut primul drum, singur, la Suceava. Bineinteles, cu trenul. In timp ce astepta in gara personalul ca sa se intoarca acasa, baiatul i-a lasat cu gura cascata pe ceferisti, carora a inceput sa le "recite" din memorie numerele trenurilor si seria locomotivelor care tranziteaza judetul. Sergiu stie exact la ce ora pleaca si vin, ce locomotive au si de ce depou apartin, scrie Cancan.

O femeie de 52 de ani trage masina cu parul! O maestra Kung Fu, in varsta de 52 de ani, a reusit sa miste din loc si sa traga dupa sine opt masini, pe o distanta de 30 de metri, numai cu ajutorul parului. Femeia vorbeste despre puterile sale iesite din comun ca despre ceva obisnuit. Dupa ce trage masinile cu parul, femeia nu pare deloc ca ar fi suferit, scrie Click.