Cel mai mare bebelus din tara: Are 6,8 kg! Ce este gras, frumos si uimeste medicii? Un bebelus care cantareste cat doi. Asta li s-a intamplat mai multor mamici, care in ultima vreme au adus pe lume tot mai multi bebelusi gigant. Weekendul trecut insa, o fetita din Botosani a batut recordul de greutate. Cu 6,8 kilograme, ea a devenit cel mai gras bebelus din tara. Coincidenta sau nu, alti doi uriasi au fost nascuti anul acesta la aceeasi maternitate, scrie Libertatea.

Mexicanii au batut recordul pentru cei mai multi oameni dansand. Sambata a fost batut recordul pentru cei mai multi oameni care danseaza in acelasi timp "Thriller". Evenimentul a avut loc in Mexic, cu ocazia zilei in care starul Michael Jackson ar fi implinit 51 de ani. Conform lui Janvier Hidalgo, organizatorul evenimentului, aproximativ 12.900 de persoane au dansat sambata in fata monumentului dedicat Revolutiei din Mexico City, scrie Gardianul.

Fost politist, se crede Iisus. Sergei Torop, un fost politist din localitatea Petropavlovka, Rusia, s-a autoproclamat Iisus Hristos. Barbatul, care si-a lasat si parul lung si poarta un vesmant simplu, alb, sustine ca este reincarnarea lui Hristos pe pamant si va salva lumea, ca a venit sa-i aduca pe oameni pe calea “cea buna”, dupa 2.000 de ani de la rastignire, scrie Libertatea.

Dupa ce si-a inselat sotia, a fost obligat sa poarte un afis pe piept in centrul orasului. O femeie din Centreville, Virginia, si-a pedepsit sotul fiindca a inselat-o, agatandu-i o pancarda de gat, pe care scria "Mi-am inselat sotia. Aceasta este pedeapsa mea" si trimitandu-l in centrul orasului, ca toata lumea sa il vada. Sotia, a carei identitate nu a fost data presei, a vazut ca este inselata, cautand prin telefonul mobil al sotului, relateaza Gardianul.

Polly, cainele care a inghitit 1.000 de magneti. Polly, e un caine din Marea Britanie care are magnetism. Nu ca ar fi extraordinar de simpatic ci chiar... reusea sa atraga orice fel de metal, dupa ce a inghitit circa 1.000 de magneti, saptamana trecuta, scrie Libertatea.

Maimutele aduc vesti bune pentru femeile sterile. E treaba cat se poate de serioasa. Universitatea Oregon din Statele Unite a descoperit o noua metoda de fertilizare, mai putin dureroasa si mult mai ieftina, care poate inlocui metoda in vitro. Cercetatorii de la Universitatea de Sanatate si Stiinta au efectuat o serie de operatii prin care au transplantat material genetic de la maimute sanatoase la femele din aceeasi specie, care nu puteau procrea, scrie Click.

Rinocer fara erectie din cauza vizitatorilor. Un rinocer de la gradina zoologica Saint Louis, nu poate avea o erectie "sanatoasa" pentru partenera sa din cauza vizitatorilor care se holbeaza, arata cu degetul si rad in hohote. De obicei, aceste mamifere pe cale de disparitie, au probleme de reproducere. Naturalistii au stabilit ca numerosi masculi sunt infertili, dar nu au reusit sa afle din ce cauza, scrie Libertatea.