Un hot i-a umilit pe politistii americani. Un hot a atins culmea tupeului cand, dupa ce a furat mai multe obiecte de valoare dintr-o casa, s-a intors pentru a mai sustrage si un televizor de 45 de kilograme, in timp ce oamenii legii se aflau in locuinta victimei. Infractorul lasase televizorul cu plasma in curtea casei pentru ca ii fusese greu sa care toate obiectele. Dupa cateva ore, hotul a revenit la locul faptei pentru a lua si televizorul, scrie Libertatea.

A violat capra vecinului si a ucis-o! Un filipinez a inteles gresit, se pare, proverbul "sa moara si capra vecinului". Rogie Calamaan (18 ani) , din provincia Iloil, a molestat sexual animalul din curtea vecinului sau, dupa care l-a omorat. Eliseo Minerva a ramas mut de uimire, cand l-a vazut pe Calamaan incercand sa faca sex cu cadavrul caprei lui, scrie Libertatea.

Record mondial omologat: 549 de lautari la un loc! Mexicul, care a stabilit sambata un record mondial cu 13.000 de dansatori pe coregrafia piesei “Thriller” a lui Michael Jackson, a doborat duminica un nou record. Acesta se bazeaza pe cel mai mare numar de “mariachi” care au cantat impreuna la Guadalajara, de unde este originara traditia acestor muzicieni, relateaza AFP. Un reprezentant al Cartii recordurilor Guinness, Stuart Claxton, a omologat prezenta celor 549 de “mariachi”, cu 39 mai multi decat la precedentul record detinut de doi ani de orasul San Antonio, Texas, scrie Click.

O pisica moarta a devenit geanta la decernarea premiilor Emmy! Noile tendinte in materie de moda produc fiori pe sira spinarii iubitorilor de animale si nu numai lor. Actrita din „Heroes”, Stacy Haiduk, de 41 de ani, a purtat o pisica moarta ca accesoriu la un eveniment. S-a intamplat cu ocazia festivitatii decernarii premiilor Emmy de la Los Angeles. Haiduk s-a aratat foarte mandra de geanta ei si s-a lasat fotografiata prezentand cu gura pana la urechi macabra inventie a unui designer anonim,scrie Click.

Este toreador la 67 de ani! Frank Evans este un fost macelar din Marea Britanie care, la 67 de ani, s-a reintors in arena pentru a se lupta cu taurii. "El Ingles" (Englezul), asa cum este poreclit de catre fanii coridelor, a reusit la finalul saptamanii trecute sa ucida doi tauri de cate 500 de kg fiecare. Toreadorul a invins problemele de sanatate de la inima si la genunchi si a revenit in arena, dupa ce in urma cu cativa ani mai activase ca toreador, dar a fost nevoit sa se retraga din motive medicale, scrie Libertatea.

S-a descoperit cum paraseste aura trupul, atunci cand murim. Omul de stiinta rus Konstantin Korotkov, care ani de-a randul s-a ocupat cu studierea efectului Kirlian a reusit sa descopere cum aura, care ne inconjoara trupul in timpul vietii, dispare in momentul in care murim. Cu ajutorul tehnicii GDV, care masoara nivelul energiei din corp, si a fotografiei Kirliene, Korotkov a reusit sa surprinda momentul in care aura dispare, atunci cand murim, scrie Libertatea.

Cal roman din aur, descoperit in Germania. Arheologii germani au descoperit, saptamana trecuta, un cap de cal, vechi de 2.000 de ani, realizat din bronz si aur, considerat a fi o ramasita a unei statui care dateaza de pe vremea Imperiului Roman. O echipa de arheologi care face sapaturi intr-un sit situat pe locul unui fost oras roman, in apropiere de Waldgirmes, in centrul tarii, a descoperit capul statuii si un picior al calaretului, pe 12 august, informeaza EvZ.