Gigi Becali, impiedicat sa candideze la presedintie de catre mama sa: "Sa vedeti cum imi zice toata ziua: «Mama, iar vrei sa te bagi cu astia, iar vrei sa te aresteze». Ea nu stie saraca ca nu au cum, ca eu acum am imunitate. Dar, asta e! Mama a trait alte timpuri”. Chiar daca pare o problema serioasa, nu este una nerezolvabila. Candidatul Becali are o strategie: „O iau pe partea religioasa. Ii zic ca o sa fiu o jertfa, o iau cu de-astea, ii explic ca si Mantuitorul a trebuit sa spele picioarele oamenilor. Si atunci nu mai are replica (...) Doamne, daca as sti ca fur de la Basescu, maine candidez”. (Gandul)

Megan Fox: "Singurele mele obiective, cand sunt pe scena, e sa nu vomit, sa nu ma impiedic sau sa am o diaree de necontrolat". (Click)

Kim Mathers, fosta sotie a lui Eminem: "Nu este foarte dotat. Daca trebuie sa faci sex cu Marshall, fii sigura ca ia inainte o pilula albastra pentru ca altfel nu merge treaba". (Libertatea)

Michael Bolton despre Lady Gaga: "Imi aminteste de o Madonna mai tanara, care pune insa accentual mai mult pe muzica si nu pe marketing". (Libertatea)