E oficial: barbatii vorbesc cu sanii femeilor. Femeile care au spus dintotdeauna ca barbatii vorbesc cu sanii lor si nu se uita la fata, au acum statistica de partea lor: s-a dovedit ca barbatii se uita mai mult la sani. Cercetatorii din Marea Britanie au descoperit ca 47% se uita intai la sanii unei femei atunci cand fac cunostinta. O treime dintre barbati se uita la talie si la solduri, iar mai putin de 20% iau in considerare ochii doamnelor si ai domnisoarelor, scrie Libertatea.

Carte pentru copii despre doi pinguini gay, subiect de scandal in SUA. Povestea unui cuplu de pinguini homosexuali care a adoptat un pui, publicata intr-o carte pentru copii, a trezit numeroase controverse in SUA dupa ce aceasta a fost scoasa la vanzare. Cartea ilustrata pentru copii "And Tango Makes Three" este considerata de americani fie o poveste tandra, fie un text periculos ce trebuie exclus din toate bibliotecile, scrie Libertatea.

El este Lai-fu, porcul de 100.000 de dolari! Lai-fu este hranit cu cele mai gustoase mirodenii exotice si supravegheat de o armata de servitori. Il cheama Lai-fu si este de departe cel mai fericit porc din lume. Hranit din belsug cu fel de fel de mirodenii, rasfatat de o armata de servitori si plimbat peste tot pe unde are chef, Lai-fu a devenit celebru in toata China. Ajuns la varsta de 4 ani si la peste 200 de kilograme, el este cel care aduce prosperitate intr-o familie de chinezi instarita, scrie Click.ro

O manusa a lui Michael Jackson, vanduta la licitatie. Manusa cu strasuri ce i-a apartinut Regelui Pop a fost vanduta la o licitatie, in Australia, pentru suma de 57.600 de dolari australieni (48.400 de dolari), un pret aproape dublu fata de cel estimat inainte de inceperea licitatiei, scrie Libertatea.

A tras cu tunul in casa vecinului. Conform The Telegraph, un barbat pasionat de istorie din Pennsylvania, Statele Unite, care se ocupa cu reconditionarea armelor din primul si al doilea Razboi Mondial, a tras din greseala cu un tun in casa vecinului. Ghiuleaua, cu diametrul de aproximativ 6 centimetri a spart fereastra vecinului si a trecut printr-un perete inainte de a se opri intr-un dulap. Din fericire nimeni nu a fost ranit, dar Autoritatile l-au acuzat pe domnul Maser de daune si neatentie criminala, scrie Gardianul.

Misterele pestelui cu dinti de om. A fost capturat de catre un pescar rus, in apropierea orasului Cheliabinsk, pescar care a fost atat de ingrozit la vederea monstrului cu dinti umani incat l-a abandonat, initial, pe plaja. Recuperat a doua zi, pestele a fost congelat si prezentat comunitatii stiintifice din Rusia, dar specialistii au ridicat neputinciosi din umeri. Nimeni nu stie carei specii ii apartine misteriosul animal, scrie Descopera.ro