A murit inainte de nunta, dupa ce a slabit 19 kilograme. Multe persoane isi doresc sa arate bine si sa fie in forma in ziua nuntii lor. De aceea unii tin anumite cure. Numai ca, ceea ce nu stiu ei, aceste cure pot avea uneori urmari fatale. Samantha Clowe, in varsta de 34 de ani, din Marea Britanie, a murit inainte de nunta din cauza unei asemenea cure de slabire, relateaza Daily Mail. Practic, tanara a murit de foame. Samantha avea putin peste 100 de kilograme cand a inceput dieta LighterLife, pe care mai bine de 150.000 de persoane au urmat-o, dieta bazata pe shake-uri si sucuri, ce presupune, de fapt, consumul a patru litri de apa zilnic, scrie Gardianul.

Secretul unei casnicii fericite? Dormitul in paturi separate! Secretul unei casnicii lungi si fericite sta in a dormi in paturi separate, spune un specialist in probleme de somn. Nu numai ca nu vor mai exista probleme de cine ia in brate pe cine, dar cuplul va avea si un somn linistit. Dormitul in paturi separate va avea un impact pozitiv asupra sanatatii celor doi, dar si a relatiei, intrucat somnul prost creste sansele de infarct, boli de inima, dar si divort, spune doctorul Neil Stanley, citat de Click.

Linsat de 50 de femei. Un tanar de 20 de ani a fost linsat de 50 de femei intr-un orasel de provincie din India. Travestit, barbatul s-a infiltrat printre femeile adunate la o petrecere pentru nasterea unui bebelus, se pare cu intentia de a fura. Cand femeile au descoperit ca intrusul era barbat, l-au luat la bataie. Politistii sositi la fata locului au reusit sa-l scoata din mainile atacatoarelor, dar tanarul a murit la spital din cauza ranilor foarte grave, scrie Cancan.

Deranjati de sunetul produs de vecinii care fac pipi. Judecatorii au dat o decizie prin care chiria unui apartament din Berlin a fost redusa cu 10%, din cauza ca cei care locuiau in casa, ii puteau auzi prin pereti pe vecinii lor cum faceau pipi. Avocatii sotilor Keller, chiriasii apartamentului au catalogat sunteul produs de vecinii care urinau drept "clar, distinctiv si foarte iritant". Judecatorii au decis astfel sa-i rasplateasca pe cei care au fost nevoiti sa suporte un asemenea sunet, scrie Libertatea.

Nunta la superoferta: numai 0,99 dolari. Un supermarket din Los Angeles, care vinde orice produs pentru 99 de centi, a organizat ieri, noua nunti pentru acelasi pret, subliniind ca ar fi o metoda buna pentru cupluri de a combate eficient criza, transmite AFP. Initiativa apartine lantului de supermarketuri “Doar 99 de centi”, cu ocazia zilei de 9 septembrie - a noua zi din a noua luna a anului 2009, scrie Click.

Cate sufera barbatii cand au orgasm! Cateva momente de placere si apoi, incepe chinul. Cam asa se manifesta, uneori, pentru barbati orgasmul. Doctorul Irwin Goldstein a publicat in revista The Journal of Sexual Medicine un studiu amplu in care a prezentat cateva dintre problemele cu care se confrunta barbatii, dupa un act sexual reusit. Astfel, printre cele mai frecvente probleme se enumera durerile de cap, crampele abdominale, stranutul si cascatul, scrie Libertatea.

Prostituatele, gonite cu unt. Locuitorii din orasul Vierlinden, din Germania, s-au saturat de prostituatele care lucreaza pe teritoriul lor si au gasit o solutie ca sa scape de ele. Ei vor arunca asupra damelor de companie cu acid butiric, o substanta urat mirositoare folosita la fabricarea untului, scrie Cancan.

Cercetatorii britanici au inventat bermudele anticelulita cu cristale. Cea mai noua tehnica de remodelare corporala foloseste cristale bioactive pentru a stimula metabolismul celulelor. Acestea au fost incorporate in tesatura unor bermude care, purtate zilnic cel putin sase ore, reusesc sa intensifice circulatia sangvina si sa elimine celulita, scrie Libertatea.

S-a inventat vibratorul ecologic. Specialistii irlandezi de la compania Camden Enterprises au creat vibratorul ecologic care, cred ei, poate salva planeta. Ei l-au prezentat saptamana aceasta pentru prima data in Linz, Austria, si au atras interesul organizatiilor ecologice din intreaga lume. “Am vrut sa cream o jucarie sexuala prietenoasa cu mediul inconjurator destinata tuturor persoanelor. De doi ani muncim la acest proiect”, au declarat reprezentantii companiei Camden Entreprises, noteaza Libertatea.

A supravietuit cu alcoolemie 7,37 ‰. Elena Suliteanu (62 de ani) din Iasi a sarbatorit o „Marie“, pana a ajuns in coma la spital, cu o alcoolemie record, de 7,37 la mie alcool in sange. Cel a care a salvat-o de la moarte sigura a fost sotul, care a ajuns la timp acasa pentru a chema ambulanta SMURD. Barbatul s-a speriat cand a ajuns si a gasit casa plina de musafiri, iar sotia intr-o stare avansata de ebrietate si mai mult inconstienta, scrie Click.

Iata primul bolid de Formula 3 alimentat cu ciocolata. Masina a fost creata pentru a incuraja productia de automobile ecologice si pentru a arata ca si acestea pot avea performante. Cercetatorii de la Universitatea Warwick din Coventry (Marea Britanie) au inventat un model pentru Formula 3 construit in totalitate din legume si fructe si alimentat cu un amestec de praf de cacao si ciocolata lichida. Astfel, caroseria este construita din cartofi si fibre vegetale, volanul dintr-o rasina speciala extrasa din morcovi iar scaunul este construit din soia. Aceasta este prima masina de cursa construita din materiale eco-compatibile, scrie Adevarul.it