Traieste cu 4.600 de scorpioni. Conform Reuters, un thailandez traieste ascuns intr-o grota, in compania a 4.600 de scorpioni pentru a-si ispasi pacatele. Suang Puangsri a declarat ca a fost "un om rau de tot", vanzand in trecut multi scorpioni ca mancare, din cauza lacomiei. "Intr-o zi mi-am dat seama de ceea ce am facut si atunci am inceput sa meditez la raul facut", a adaugat barbatul. De atunci, Suang s-a retras intr-o grota si se roaga zilnic la scorpioni sa il ierte, scrie Gardianul.

Lacustele britanice, in nuante de roz. Un baietel in varsta de 11 ani din Marea Britanie a gasit o insecta neobisnuita in timpul unei excursii in natura: o lacusta roz. Prima oara cand a vazut insecta, Daniel Tate a crezut ca este o floare, insa cand a vazut ca se misca si-a dat seama ca este de fapt o lacusta de o culoare nemaiintalnita, scrie Libertatea.

A fost amendata cu 1.450 de dolari dupa ce si-a muscat un elev. Caen, Franta. O instanta judecatoreasca a decis amendarea unei educatoare cu 1.450 de dolari, dupa ce aceasta a muscat de obraz pe unul dintre copiii pe care ii avea in grija, informeaza MSNBC. Sentinta a fost data dupa mai bine de doi ani de la incident, iar educatoarea respinge in continuare acuzatia ca l-ar fi muscat pe micutul de 4 ani, sustinand ca acesta a fost obraznic, scrie Gardianul.

Renunta la sex de dragul lenjeriei intime. Femeile iubesc dessous-urile si adesea cheltuiesc mai multi bani pentru un set sexy decat isi permit. Dependenta merge pana intr-acolo incat renunta si la sex pentru a-si cumpara lenjeria intima preferata. Un studiu realizat de revista Vogue a scos la iveala ca 84% din femei isi cumpara lenjerie sexy pentru propria satisfactie si nu pentru a-si impresiona partenerul, iar pentru un model mai scump 95% din ele renunta chiar la partidele de amor, scrie Cancan.

Cel mai scump caine din lume costa 350.000 de £. Un caine rasa Mastiff Tibetan pe nume Yangtze River Number Two a fost vandut saptamana aceasta unei femei din Shaanxi, China, pentru suma de 350.000 de lire. Yangtze a devenit astfel cel mai scump caine din lume dupa Lancelot, un labrador care a fost clonat in schimbul sumei de 90.000 de lire, scrie Libertatea.

Mirosul lui face 6 milioane de euro. Britanicul Nigel Pooley, in varsta de 63 de ani, e considerat regele branzeturilor pe piata locala. El poate depista sortimentele de branza si cascaval doar dupa miros. Reprezentantii firmei pentru care lucreaza batranelul i-au asigurat mirosul lui Nigel pentru o suma impresionanta: sase milioane de euro, scrie Cancan.

El e omul albastru care straluceste precum un licurici. Pielea unui barbat de 58 de ani este albastra ca cerul. “Papa Strumf” declara ca aceasta modificare a pigmentului a inceput in urma cu zece ani, dupa niste incercari de tratare a dermatitei cu leacuri pe baza de argint. “Stralucesc precum un licurici”, spune Paul Karason, victima unei reclame. Barbatul a consumat argint lichefiat timp de 14 ani pentru a-si alina durerile. In schimb, s-a ales cu simptomul Argyria, scrie Click.