Uau! Ce pantaloni uriasi! Mari-mari, dar astia parca-s prea de tot. Ati mai vazut vreodata o pereche de pantaloni gigant, in care sa incapa doua persoane? Ei bine, aceasta chiar exista. Si nu e folosita in vreo reclama. E pur si simplu un model dintr-un magazin bucurestean destinat persoanelor supraponderale. Emil Herescu are 160 de kilograme si s-a apucat sa faca haine marimi mari, pentru ca el nu-si gasea nimic pe masura in magazinele obisnuite. “Aveam 280 de kilograme si nu mai puteam sa ma deplasez aproape deloc. Nu reuseam sa-mi gasesc haine pe masura, asa ca m-am hotarat sa imi deschid o afacere cu haine pentru grasi, ca sa vin in ajutorul lor. Treaba a mers, asa ca in scurt timp am deschis 12 magazine in toata tara”, a spus Emil, citat de Libertatea.

Un japonez a stat opt ani pe bicicleta. Keiichi Iwasaki din Japonia a colindat lumea pe doua roti, cu doar 1,6 euro in buzunar. Asiaticul Keiichi Iwasaki si-a petrecut ultimii opt ani in saua unei biciclete. Barbatul, de 36 de ani, a plecat la drum in 2001 cu o bicicleta de munte si 160 de yeni in buzunar, echivalentul a 1,6 euro, pentru a face turul Japoniei, insa s-a razgandit si a decis sa dea la pedale prin intreaga lume. A strabatut 45.000 de kilometri si a trecut prin 37 de tari, scrie Cancan.

S-au casatorit la inmormantarea fiului lor. Parintii unui baietel de sapte ani din New York s-au casatorit la inmormantarea fiului lor, care murise intr-un accident de masina. Cele cateva sute de persoane care au participat zilele trecute la inmormantarea unui pusti de sapte ani care si-a pierdut viata intr-un accident de masina au ramas inmarmurite cand, dupa trista ceremonie a urmat o nunta: parintii pustiului, Amilcar Hill si Rahwa Ghirmatizion s-au casatorit. Potrivit postului de televiziune MSNBC, proaspetii insuratei au declarat ca aceasta era una dintre dorintele copilului lor, scrie Libertatea.

El e tobosarul inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Dorin Stanciu, din orasul-cetate Sighisoara, are brevet pentru o perioada de 10 ani. Prima marca inregistrata vie din tara se afla la Sighisoara. Tobosarul Cetatii din Sighisoara, Dorin Stanciu, a obtinut un brevet de la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Marca este protejata pentru o perioada de 10 ani, timp in care nimeni nu poate beneficia de aceasta titulatura. „Este singura marca inregistrata la OSIM, care are suflet. Ideea este de a tobosari in orice cetate din Romania. Nimeni, vreme de 10 ani, nu se mai poate numi "tobosarul cetatii", in afara de mine. Daca au nevoie, celelalte cetati n-au decat sa ma inchirieze“, declara Dorin Stanciu, citat de Click.

Protest in sanii goi, ai unor fanatici religiosi. Zilele trecute, zeci de americani au protestat in Venice, California, impotriva scientologiei. Protestatarii, membri ai unui cult religios obscur, intitulat Miscarea Raeliana, cred intr-o zeitate supraumana, care are legatura cu extraterestrii si OZN-urile. Pe langa protestul impotriva scientologiei, acestia au militat pentru "eliberarea sanilor", motiv pentru care, atat femeile cat si barbatii au fost la bustul gol, scrie Libertatea.

S-a inventat pastila care da spermei gust de mar. Cercetatorii s-au gandit sa vina in ajutorul femeilor. Astfel, ei au inventat o pastiluta miraculoasa, care da spermei un gust de placinta de mere, informeza cei de la www.thefrisky.com . Interesant, nu? Cei de la Blue Mountain Nutraceuticals, din Marea Britanie, sunt creatorii acestei pastile. Se presupune ca tot ceea ce trebuie sa faca femeile este sa-si convinga barbatii sa ia pastila Hard Apple, scrie Click.

Nu a iesit din casa de 25 de ani, pentru ca ii e frica de soare. Un barbat de 44 de ani din Dhamtari, India, sufera de o fobie ciudata, pe care nici medicii, nici vracii nu au reusit sa o trateze: se teme de soare. Gautam Singh Parihar a inceput sa petreaca mult timp in camera sa dupa ce nu a luat examenul de admitere la liceu. Atunci statea inchis in casa pentru ca ii era rusine de vecini si de cunoscuti. Insa, in loc sa treaca peste aceasta stare, indianul a inceput sa stea numai inchis in locuinta sa, ajungand ca in ultimii 25 de ani sa nu mai iasa deloc afara, scrie Libertatea.