Fac nunta in pielea goala! Cherie Taylor si Shane Carson, un cuplu din Noua Zeelanda, vor ca ziua nuntii lor sa fie cu adevarat memorabila si inedita. Astfel, ei au de gand sa se casatoreasca la sfarsitul acestei luni… complet dezbracati. Mireasa, Cherie Taylor (21 de ani), si mirele, Shane Carson (25 de ani), au recurs la aceasta idee trasnita pentru a castiga marele premiu de 100.000 de euro pus la bataie de postul de radio “The Edge”, in cadrul concursului “Nunti in pielea goala”, scrie Libertatea.

Spargator de banci la 80 de ani. Si mai sufera si de astm! O banca americana din San Diego a fost jefuita de un batranel de 80 de ani. Ca sa fie si mai tragic-comic, pensionarul cara cu el si un tub de oxigen. Batranelul octogenar cu masca de oxigen nu a speriat pe nimeni, initial. Angajatii institutiei San Diego National Bank i-au oferit chiar si un loc ca sa-si traga sufletul, scrie Click.

Antrenata cu nuci de cocos, maimuta baschetbalista da cos dupa cos. O maimuta de 7 ani este atractia gradinii zoologice din Thailanda. Kai Lek joaca zilnic baschet si da, de sus, cos dupa cos. Ea a fost dresata sa culeaga nuci de cocos, iar proprietarii gradinii zoologice sunt extrem de multumiti de aptitudinile animalului, scrie Click.

Nu-i incape numele in acte. Norvegianul Andreas Jankov a decis sa dea mai mult farmec numelui sau si l-a schimbat cu unul mult mai lung. In prezent, barbatul, in varsta de 30 de ani, se numeste Julius Andreas Gimli Arn Macgyver Chewbacka Higlander Elessar-Jankov, toate numele fiind inspirate din filme pe care le-a vizionat. Numele insa nu-i incape pe pasaport si nici pe permisul de conducere, scrie Cancan.

A calatorit in 37 de tari cu doar 2 dolari. Keiichi Iwasaki, un japonez in varsta de 36 de ani, a calatorit in 37 de tari, de-a lungul a 8 ani, cu doar 2 dolari in buzunar, informeaza Daily Telegraph. In 2001, cu o biclicleta de munte si cu 160 yeni in buzunar (aprox 2 dolari), barbatul s-a hotarat sa faca turul Japoniei, dar intre timp s-a razgandit si a calatorit in intreaga lume. In decursul a 8 ani, Keiichi a strabatut 45.000 de kilometri, a trecut prin 37 de tari si a trecut printr-o multime de situatii ciudate, scrie Gardianul.

O femeie in varsta de 107 ani este gata sa se casatoreasca pentru a 23-a oara. Wook Kundor, in varsta de 107 ani, este gata sa se casatoreasca a 23-a oara fiindca se teme ca sotul sau actual o va parasi pentru o femeie mai tanara. Femeia s-a casatorit cu actualul sau sot, Muhammad Noor Che Musa, cu 70 de ani mai tanar decat ea, in urma cu patru ani, prin intermediul unui ziar local. In prezent, Wook isi cauta o noua dragoste, fiindca ii este teama ca Muhammad o va parasi pentru o femeie mai tanara, scrie Gardianul.

Un pisoi din Anglia mananca numai lasagna. Pisoiul Humphrey din Marea Britanie este un mare iubitor de lasagna (paste italiene), intocmai precum motanul Garfield, celebrul personaj de desene animate. Pasiunea lui Humphrey pentru lasagna a inceput in urma cu cateva luni, in momentul in care a gustat pe furis din portia stapanei sale, apoi a refuzat sa mai manance altceva timp de o saptamana. Cand femeia a facut din nou lasagna, pisoiul a halit tot, pe nerasuflate. De atunci, mananca numai paste, scrie Libertatea.