O femeie malaysiana in varsta de 107 ani isi cauta un nou sot de teama ca cel de-al 22-lea s-ar putea sa o paraseasca. Wok Kundor este maritata de 4 ani cu actualul sau sot, Mohammed Boor Che Musa, care este cu 70 de ani mai tanar, scrie CNN.

Insa, de cand acesta a plecat din satul lor pentru a se interna intr-o clinica de dezintoxiacare din Kuala Lumpur, Wok a inceput sa se teama ca acesta isi va gasi o nevasta mai tanara si nu se va mai intoarce acasa. Daca acest lucru se va intampla, Wok a pus deja ochii pe un alt barbat, in varsta de 50 de ani.

"Sunt constienta ca sunt o femeie in varsta. Nu mai am trupul unei femei tinere si atragatoare. Vreu sa ma recasatoresc ca sa scap de singuratate", mai ales in timpul Ramadanului, a spus Wok.

Presa din Malaysia, care a mai scris despre cazul femeii, sustine ca acesta a fost casatorita de 22 de ori, ceea ce inseamna ca fiecare mariaj a durat, in medie, patru ani. Unii dintre fostii soti au decedat, iar altii au divortat, insa Wok refuza sa vorbeasca despre acestia sau despre copii ei.