Au acoperit cu unt podul pentru a-i impiedica pe sinucigasi sa-si mai ia viata. Autoritatile din sud-estul Chinei au acoperit un pod lung de 300 de metri cu unt pentru a reduce numarul de sinucideri. Toate partile podului pe care o persoana s-ar fi putut catara, au fost date cu grasime. "Am angajat paznici de o parte si de cealalta a podului, dar aceasta metoda nu a mers. Am pus chiar si garduri speciale si pancarde pe care scriau <>. Din pacate, nici aceasta metoda nu a mers, asa ca am dat tot podul cu unt. Nu se mai poate urca nimeni pe pod pentru a-si lua viata", au declarat autoritatile, potrivit Gardianul.

Cel mai batran transsexual are 75 de ani. Roy Colton, un miner pensionar in varsta de 75 de ani, este cel mai batran transsexual din Marea Britanie. Colton, care a fost casatorit de trei ori, si-a recunoscut oficial orientarea sexuala in 2004. Atunci el a hotarat sa isi schimbe numele in Rachel si sa se afiseze in public in haine femeiesti, scrie Cancan.

O britanica a facut sex 'terapeutic' cu 1.500 de barbati. Britanica Mare Simone (54 de ani) a facut sex cu peste o mie cinci sute de barbati, cei mai multi dintre acestia fiind soti si iubiti ai altor femei.Simone, din Chelsea (West London), se autocaracterizeaza drept “partenera sexuala-surogat”, dedicandu-si intreaga cariera ajutorarii cuplurilor de barbati si femei care au probleme in dormitor. In calitatea sa de “terapeut sexual”, britanica a dat lectii de amor la peste 10.000 de clienti pe parcursul a 23 de ani de activitate. Insa estimeaza ca a facut cu adevarat sex doar cu circa 1.500 dintre acestia, scrie Click.

Era disperata sa faca sex si a intrat goala pe un santier. O femeie blonda din Austria, a carei identitate nu a fost data publicitatii, a intrat pe un santier din Viena in costumul Evei, in cautarea unui partener de sex. "Cine ma vrea?" au fost cuvintele pe care femeia le-a adresat muncitorilor care se holbau, neintelegand daca este o gluma pusa la cale de cineva sau daca totul este real. Finalul nu a fost cel asteptat de exhibitionista pentru ca la fata locului au venit imediat cativa politisti care au retinut-o, iar, ulterior, au trimis-o la un control psihiatric, scrie Libertatea.

Restaurantul zburator! Amatorii de senzati tari din Paris au avut posibilitatea ca pe parcursul a cinci zile sa ia cina intr-un restaurant mai putin obisnuit, respectiv pe o platforma ridicata deasupra orasului. Evenimentul a fost organizat la initiativa revistei Cuisine Creative si la fiecare masa au stat cate 22 de persoane. Acestea au apreciat nu doar bucatele alese si servirea ireprosabila, dar si sansa de a admira capitala Frantei de la 50 de metri inaltime, scrie Cancan.

Prezervativele, cea mai ieftina metoda impotriva incalzirii globale. Un studiu efectuat de Scoala de Economie din Londra (London School of Economics) arata ca prezervativele sunt cea mai ieftina cale de a lupta impotriva incalzirii globale. Raportul, intitulat "Mai putini emitenti, mai putine emisii, costuri mai mici", arata ca planificarea familiala ar trebui sa fie vazuta ca principala metoda de a reduce efectele emisiilor dioxidului de carbon, care intetesc efectul de sera. Natiunile Unite estimeaza ca aproximativ 40% din nasterile din lume sunt nedorite. Astfel, pentru fiecare patru lire (4,55 euro) investite in prezervative pentru urmatorii 40 de ani ar reduce emisiile de CO2 cu aproximativ o tona, spre deosebire de tehnologiile de scadere a consumului de CO2, care costa cate 19 lire (aproximativ 20 de euro) pentru acelasi procent, scrie Libertatea.

Doua surori siameze sunt perfect sanatoase, desi impart aceiasi plamani. Sunt sanatoase-tun si au venit pe lume la termen. Siamezele Nicolle si Anne impart aceiasi rinichi si plamani, insa au capete si inimi diferite. Medicii au descoperit ca inimile celor doua nu sunt dezvoltate suficient, micutele prezentand probleme cardiace. In rest, doctorii de la spitalul filipinez din Mantilupa City sunt de parere ca “au de-a face cu cele mai sanatoase siameze nascute vreodata”, scrie Click.

Un peste de 2 cm a fost gasit in penisul unui baiat din India. Medicii din India au avut parte de un caz bizar, ei au gasit un peste lung de 2 cm si 1.5 cm latime, in penisul unui baiat, in varsta de 14 ani. Pacientul a fost internat in spital, acuzand dureri ale tractului urinar. Potrivit declaratiilor baiatului, pestele a intrat in penis, in timp ce curata acvariul pe care il avea acasa, scrie Libertatea.