Seful nu te poate da afara daca-i spui: "Esti fiu de curva!". Un tribunal catalan a decis ca insultarea sefului cu expresia "Esti fiu de curva!" nu este motiv suficient pentru a fi concediat, noteaza ziaristii de la El Mundo. Camera sociala a Tribunalului Superior de Justitie din Catalunia a ordonat reangajarea unui barbat concediat pentru ca l-a insultat pe patronul firmei sau plata unei despagubiri de 6.500 de euro. Judecatorii au apreciat ca ar trebui sa se tina cont de cat de multa tensiune e in firma, dar si de actuala degradare sociala a limbajului, care a facut din aceasta insulta "o practica curenta in cursul discutiilor", scrie Libertatea.

S-au chinuit sa il omoare trei ore. Un american condamnat la moarte care urma sa fie ucis cu injectia letala a fost nevoit sa incerce sa-si introduca singur acele in brate, dupa ce, mai bine de doua ore, angajatii care ar fi trebuit sa se ocupe de asta nu au reusit sa-i gaseasca venele, pentru a indeplini sentinta, scrie Cancan.

Si-a sedus fiul si s-a culcat cu el. O americanca de 35 de ani a socat autoritatile si expertii in psihiatrie din SUA. Femeia, care si-a dat fiul spre adoptie in urma cu mai bine de zece ani, este acuzata ca l-a sedus si a facut sex cu el, dupa ce a reluat legatura cu el prin intermediul internetului. Deocamdata nu s-a dezvaluit daca baiatul, care inca este minor, stia ca Aimee Louise este mama sa biologica. Expertii in psihiatrie sunt socati si sunt de parere ca baiatul ar putea ramane marcat pe viata de aceasta experienta, scrie Libertatea.

Ce acrobatie la 304 metri. Eskil Ronningsbakken, un fost artist de circ din Norvegia, a facut, in urma cu cateva zile, o adevarata demonstratie a maiestriei sale. Barbatul a reusit sa isi mentina echilibrul intr-o singura mana, pe o scara catarata pe stanca Flydalsjuvet, la 304 metri deasupra solului. Pentru ca imaginea sa fie si mai spectaculoasa, Eskil a invitat-o sa i se alature si pe asistenta lui, balerina Benedicte M. Bjerke, scrie Cancan.

Arata ca Frankenstein, dar are iubit designer vestimentar. Americanca Jocelyn Wildenstein a cheltuit peste 2 milioane de euro pe operatii estetice si a reusit sa-si mutileze complet fata.Cu toate acestea nu duce lipsa de admiratori si potrivit Daily Mail are o relatie amoroasa cu designerul Lloyd Klein. Femeia are 63 de ani si a fost casatorita cu multimilionarul Alec Wildestein. Odata cu trecerea anilor, aceasta s-a temut ca sotul ei si-ar putea pierde interesul pentru ea, asa ca a apelat la ajutorul chirurgilor esteticieni, scrie Libertatea.

Numere identice, extrase la Loto in Bulgaria doua saptamani consecutiv. La loteria nationala din Bulgaria au fost extrase doua saptamani la rand, pe 6 si pe 10 septembrie, exact aceleasi numere, desi probabilitatea matematica ca acest lucru sa se intample este de 1 la 4,2 milioane. Numerele 4, 15, 23, 24, 35 si 42 au fost extrase in fata camerelor de filmat si a unei comisii independente. Vicepresedintele loteriei a exclus varianta unei fraude, in timp ce autoritatile au deschis o ancheta. Pe 6 septembrie nimeni nu a jucat combinatia castigatoare, dar pe 10 au fost 18 persoane care au ales cele 6 numere, scrie Curentul.

Vacile au invadat un magazin din SUA. Un filmulet amuzant cu mai multe vaci care au dat buzna intr-un supermarket din SUA a facut ieri inconjurul lumii. Animalele au iesit dintr-o cireada in timpul unei parade si au intrat in magazin, unde au dat cateva ture si au daramat mai multe rafturi, scrie Libertatea.