Pe muzica, rechinul Zorro devine masina de sex. La un acvariu din Marea Britanie s-a luat iniţiativa de a se difuza muzică de Barry White pentru a îndemna doi rechini să se împerecheze. Strategia a dat deja roade peste aşteptări. Şefii Acvariului "Viaţa Mării" din Londra spun că legendarul romantic l-a transformat pe timidul rechin Zorro într-o maşină de sex.Terapia a dat rezultate atât de bune, încât vizitatorii sunt avertizaţi de comportamentul său mult prea "îndrăzneţ" în public, scrie Click.

O masina consuma doar un litru la suta de kilometri. Producătorul german de automobile Volkswagen a prezentat recent surpriza Salonului Auto de la Frankfurt, Germania - maşina-concept Volkswagen L1. Potrivit fabricanţilor, modelul consumă doar un litru de combustibil la 100 de kilometri, fiind propulsat de două motoare, unul normal şi unul electric, care alternează automat, scrie Libertatea.

O creatura misterioasa, ucisa in bataie de catre un grup de adolescenti, a fost gasita in Panama, informeaza The Telegraph. Animalul nu are nici un fir de par pe corp si se speculeaza ca ar fi aceeasi rasa cu "Monstrul din Montauk" gasit anul trecut pe o plaja din New York. Conform autoritatilor, adolescentii au vazut creatura iesind dintr-o pestera din nordul orasului Panama, scrie Gardianul.

Travestit la inmormantarea prietenului. Promisiune respectata. Doi scotieni, buni prieteni, plecati sa lupte pe frontul din Afganistan si-au facut o promisiune cel putin ciudata: daca unul dintre ei avea sa moara, celalalt se obliga sa vina la funeralii travestit in femeie. Barry Delaney s-a vazut nevoit sa respecte pactul, dupa ce camaradul sau, Kevin Elliott, in varsta de 24 de ani, a fost ucis in urma unui atac, in provincia Helmand, scrie Cancan.

Un băieţel de 12 ani s-a întors la şcoală ca... fetiţă. Un băieţel în vârstă de 12 ani din Marea Britanie, s-a întors din vacanţa de vară ca fetiţă, după ce şi-a făcut o operaţie de schimbare de sex. Noua "elevă" a venit în pima zi de şcoală îmbrăcată într-o rochiţă şi cu părul prins în două codiţe. Profesorii s-au alertat imediat când au aflat de schimbarea sexului copilului şi i-au adunat pe ceilalţi elevi pentru a le exiplica de ce colegul lor este acum o colegă. Micuţii, însă, au rămas foarte confuzi şi cu ochii în lacrimi, fapt ce i-a revoltat pe părinţii lor, scrie Libertatea.

Te prinde cu minciune in functie de cum scrii. Oameni de ştiinţă israelieni sunt pe cale să inventeze un detector de minciuni complet informatizat care se bazează doar pe analiza scrisului. O echipă de la Departamentul de ştiinţe sociale şi sănătate al Universităţii din Haifa a pus la punct un nou sistem de descoperire a minciunilor. În locul clasicului set de întrebări, practicat la testul poligraf, noul sistem va analiza două texte scrise cu un stilou electronic: unul despre evenimentul real, altul complet inventat. Un program informatic analizează apoi diferenţele de grafologie, viteză şi ritm al scrierii, precum şi presiunea stiloului pe hârtie, scrie Click.

Un învăţător şi-a pus elevii să danseze goi, în clasă. Un învăţător din Chhattisgarh, estul Indiei, e căutat de autorităţi, după ce zilele trecute şi-a pus elevii să danseze goi. Khagesh Singh, 35 de ani, i-a pus pe toţi micuţii lui învăţăcei să îşi dea hainele jos şi să danseze goi, în timpul orelor de curs. Deşi l-au ascultat pe profesor, unii copii le-au povestit acasă părinţilor ce s-a întâmplat, iar aceştia au anunţat conducerea şcolii, scrie Libertatea.