Capul lui Tepes, tinut in miere. Vlad Țepes era un conte cu dinti ascutiti, cu mult par, al carui cap a fost “conservat in miere” si trimis la Istanbul. Acestea sunt doar cateva dintre grozaviile despre domnitorul roman, prezentate, intr-un amplu articol, de tabloidul rusesc Pravda. In articolul “Incredibilele povesti despre cruzimea lui Dracula sunt cel mai probabil adevarate”, jurnalistii de la Pravda spun ca Țepes nu a fost nici vampir, nici creatura supranaturala, insa cruzimea cu care isi conducea poporul ar fi generat bine-cunoscuta legenda din jurul contelui roman. Integral in Libertatea.

Nu e vinovat ca a facut sex cu vaca. Stiti voi ca vacii nu i-a placut? Un judecator din New Jersey, SUA, i-a lasat pe cei aflati la tribunal cu gura cascata, dupa ce l-a considerat "nevinovat" pe un barbat care a intretinut relatii sexuale cu niste vaci. Robert Melia a fost prins in 2006 agresand niste vaci, dar numai zilele trecute a aparut in fata judecatorului pentru a-si primi pedeapsa pe care o merita. Totusi, americanul a plecat de la tribunal fara a simti in vreun fel ca a gresit, deoarece judecatorul a considerat ca, atata timp cat nu exista vreo lege care sa condamne sexul cu animale, totul e in regula, scrie Libertatea.

Cel mai mare burger din lume. Aceasta gramada mare si inspaimantatoare de carne a devenit oficial cel mai mare burger din lume, potrivit Cartii Recordurilor. Burgerul cantareste 84 de kilograme si costa 499 de dolari la restaurantul Mallie's Sports Grill and Barr din Southgate, Michigan, Statele Unite. Prepararea burgerului imens a durat aproximativ opt ore, dar la final, Steve Mallie, proprietarul restaurantului a declarat triumfator: "Sa fiu in Cartea Recordurilor este cea mai mare realizare a mea de pana acum. Toata viata mi-am dedicat-o acestui restaurant, iar intrarea in Cartea Recordurilor m-a facut foarte implinit", relateaza Gardianul.

A slabit 200 de kilograme! Britanicul David Smith ajunsese sa cantareasca 295 de kilograme la vasta de 29 de ani. Nu mai putea nici sa iasa din casa, daramite sa mai viseze sa aiba o iubita. Dupa ce i-a murit mama, a vrut sa se sinucida de durere. Un antrenor de fitness i-a sarit in ajutor, supunandu-l la un regim de cinci mese pe zi, cu portii mici, si multe exercitii fizice. O parte din grasime i-a fost indepartata pe cale chirurgicala. Dupa doi ani de eforturi, David a slabit 200 de kilograme si cantareste acum 95 kg, relateaza Click.

Un britanic si-a reconstruit fata din coaste, solduri si incheieturi! Un britanic, suferind de cancer bucal, a trecut prin 16 operatii estetice de reconstituire a fetei. Partea inedita a demersului medical este ca oasele, arterele si pielea de pe fata bolnavului au fost reconstituite utilizandu-se parti din corpul acestuia. Astfel, bucati intregi din cutia toracica si din solduri au fost extrase pentru alcatuirea structurii nasului si a mandibulei, scrie Click.

Si-a sarabatorit la serviciu cea de-a 100-a aniversare. Joi de dimineata, Astrid Thoenig s-a trezit, s-a imbracat si s-a dus la serviciu, principala ocupatie fiind deschiderea felicitarilor care se adunau pe birou cu ocazia implinirii frumoasei varste de 100 de ani! "Este doar o alta zi pentru mine. E greu de explicat", a declarat Thoenig intrebata cum percepe cea de-a o suta aniversare. "Nu ma simt batrana si nici nu gandesc batraneste", a glumit aceasta. Integral in Click.