Oana Zavoranu despre Ana Maria Prodan: "Am vrut sa o invitam pe aceasta doamna la emisiune, dar ne-a spus ca nu vine decat daca este platita cu 500 de euro. Ca timpul ei este pretios si de aceea cere bani. Si i-am zis Eu mai stiu una care cerea bani, dar cerea 300, stiti despre cine vorbesc, despre Monica Columbeanu! Dar nu ma asteptam ca Anamaria Prodan sa imi ceara bani ca sa vina in emisiune. Ei bine, individa merge numai pe 500 de euro! Si ratingul nu sare cand apare ea in platou, dar ca sa stiti si dumneavoastra, cei care vreti sa o chemati in vreo emisiune, ca trebuie sa decartati cascavalul!” (Gardianul)

Oana Zavoranu despre Serban Huidu: “Esti un frustrat fiindca te-am refuzat. Ți-am zis sa ai grija de sotia ta si sa ma lasi in pace pe mine. Poate in alta viata vei avea vreo sansa. Daca te vad, iti dau si doi-trei pumni”. (Libertatea)

Courtney Love: "Hugo m-a invitat sa-l vizitez in tara lui si intentionez sa fac asta cat mai curand. E un barbat adorabil". (Cancan)

3am.co.uk: "Au trecut cinci ani de cand ne-au cerut sa le atingem fundurile", comenteaza redactorul, adaugand "ca nu trebuie sa subestimam niciodata imaginea de tarfulite a gemenelor". Mai mult, Cheeky Girls sunt numite artificiale si false, incat "nu se stie cum de computerul nu a izbucnit in flacari" cand au fost deschise pozele cu romancele. (Libertatea)

Bogdan Albulescu: "Ce pot sa zic. In seara asta, e mai tiganca sotia mea decat mine". (Libertatea).

Megan Fox: “Sunt greu de suportat! Nu fac curat, imi las hainele peste tot pe unde ma dezbrac si uit sa trag apa la toaleta”. (Libertatea)