Romanca Franzeluta face sex fara sa-si vada clientii. Abia scapata din ghearele politiei spaniole din Barcelona, romanca Franzeluta a gasit un nou cuib unde sa-si practice meseria, departe de proxenetii care i-au pus gand rau, fiindca i-a turnat la politie. Astfel, clubul Triangulo din Madrid, a devenit de circa o saptamana, locul ei de munca. Aici, Franzeluta s-a adaptat unui nou stil de prostitutie si anume acela in care nu-si vede clientul. Intre ea si barbati se afla un perete, gaurit special pentru ca romanca sa-si duca la indeplinire… munca, scrie Libertatea.

Politista de care se indragostesc criminalii. Inainte de a poza pentru "Playboy", Maria de Luhan Telpuk facea ravagii in randul criminalilor pe care trebuia sa-i aresteze pe Aeroportul din Buenos Aires. Acum, povesteste cat de placute erau "perchezitiile la corp" efectuate de ea, pentru raufacatori. Diva Maria Telpuk regreta zilele in care era o simpla angajata a Politiei Aeroportuare din Buenos Aires si ii lua la bani marunti pe toti cei care i se pareau suspecti, scrie Click.

Un baiat orb poate "vedea" cu ajutorul urechilor. Lucas Murray, un baiat in varsta de numai sapte ani, orb, este prima persoana din Marea Britanie care foloseste ecourile pentru a vizualiza lucrurile din jurul sau. Lucas, care a fost nascut orb, se foloseste de limba si de cerul gurii sale pentru a crea niste sunete, al caror ecou il ajuta sa isi dea seama unde sunt lucrurile din jurul sau, scrie Gardianul.

Veioza care functioneaza cu sange in loc de electricitate. Un inginer olandez pasionat de arta a hotarat sa imbine cele doua pasiuni ale sale, dar nu fara a adauga si un strop de nebunie. Astfel, Mike Thompson din Eindhoven a construit tot felul de aplicatii, accesorii si obiecte de ornament, care de care mai bizare. Pe departe cea mai ciudata si mai macabra inventie a sa este o veioza care functioneaza cu sange, scrie Libertatea.

"Extraterestrii mi-au furat bebelusul din burta". Americanca Jane Nelms sustine ca a fost rapita de extraterestri si ca a ramas gravida cu o astfel de creatura, copilul fiindu-i luat din burta cand ea se afla in luna a patra de sarcina. Inca din copilarie, americanca Jane Nelms din Texas a fost monitorizata de extraterestri. Dupa spusele ei, aceste fiinte supranaturale au rapit-o in anul 1973, iar la scurt timp femeia a ramas insarcinata, desi nu mai facuse sex cu sotul sau de foarte mult timp, scrie Cancan.

Supozitoare explozive, la moda. Supozitoarele cu explozibil sunt cea mai noua inventie folosita de atacatorii sinucigasi ai gruparii teroriste Al-Qaida, intrucat nu pot fi detectate la controlul efectuat pe aeroporturi, potrivit unui raport secret francez. Subtilele “dispozitive” pot fi detonate printr-un semnal transmis de telefonul mobil, scrie Libertatea.

Crocodilul maidanez, saltat cu duba de politie. Politia din Australia a arestat si inchis intr-o celula un crocodil, surprins hoinarind aiurea pe strazile unui oras. Localnicii au chemat politia dupa ce un crocodil de apa sarata de peste doi metri a aparut in apropierea unui camping din Northern Territory, scrie Click.

Au arestat o cioara pentru ca urmarea o femeie. Neobisnuita intamplare s-a petrecut in orasul Weinsberg, Germania. Politistii au retinut o cioara care urmarea si ataca in mod repetat o localnica, potrivit editiei electonice Bild. Conform declaratiilor martorilor, pasarea avea de impartit ceva cu o femeie pe care o urmarea de cateva zile si o ataca cu ciocul si ghearele de cate ori avea ocazia, scrie Libertatea.

Un barbat de 208 kg a deschis focul asupra politistilor, la Madrid. Un barbat de 208 kilograme a fost ranit de agenți ai Politiei Naționale intr-un schimb de focuri care a avut loc, duminica seara, pe strada Mamizales din districtul Hortaleza (Madrid). O persoana anonima a anuntat telefonic Poliția Naționala ca un barbat inarmat circula pe strazile din Hortaleza, scrie Click.

Africanii se tem de plasele de tantari. Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a decis sa ofere plase de tantari tuturor celor care prezinta riscul de a se infecta cu malarie. Dar, desi anual mor milioane de africani, acestia nu folosesc plasele de tantari. In Uganda, plasele de tantari au fost utilizate la pescuit, sau au fost transformate in voaluri de mireasa, scrie Libertatea.