Gina Gershon: "Sunt singura si disponibila, dar barbati buni sunt greu de gasit. Stiu multe femei care, la fel ca mine, nu pot sa isi gaseasca un partener ok. La mine e altfel. Eu sunt atrasa doar de cei tineri. Asta pentru ca, la 20 de ani, sunt mult mai politicosi. Cei mai batrani nu vor femei puternice. Sunt prost crescuti, nesimtiti". (Cancan)

Guy Ritchie: "Madonna este mai tare decat toti. Poate sa dea gata orice pusti de 22 de ani. Femeia asta e de-a dreptul incredibila. Inca o mai iubesc, dar trebuie sa va spun sincer ca este o retardata". (Libertatea)

Regizorul Michael Bay: "Megan Fox, bine-ai venit. Promit ca niciun robot extraterestru nu te va pune in pericol in cursul productiei acestui film. Te rog sa-ti consulti medicul cat timp vei lucra sub comanda mea pentru ca s-ar putea sa apara unele efecte secundare, precum usoare ameteli, greturi, tendinte suicidale, depresii, cresteri minore ale parului de pe piept, hemoragii interne si insomnii. Pentru ca unii regizori sunt periculosi pentru sanatate, consultati medicul pentru a afla daca este sigur pentru dumneavoastra". (Libertatea)