4 recorduri sexuale cu care nimeni nu s-ar mandri. In zilele noastre exista recorduri stabilite in toate domeniile de activitate chiar si in materie de sex. Insa cei care le-au stabilit nu au avut de fiecare data si motive de lauda. Iata patru „performante” sexuale cu care nimeni nu se prea poate lauda: 1. Cea mai mare cantitate de sperma inghitita. Recordul mondial a fost inregistrat in iulie 1991 in Los Angeles cand Michelle Monaghan a inghitit nu mai putin de 0,96 litri de sperma. 2. Cei mai multi parteneri sexuali. O femeie din Houston a stabilit recordul mondial. Aceasta a facut sex cu 620 de barbati pe parcursul unei singure zile. A fost nevoie de 10 ore, cu pauzele de rigoare, si de partide de sex de maxim 58 de secunde pentru a ajunge la aceasta performanta. Integral in Libertatea.

Si-a vandut parul cu 10.000 de euro. Lucia Paier, femeia care si-a scos parul la vanzare cu 8.000 de euro are toate motivele sa fie fericita. Un roman stabilit in Italia i-a cumparat parul de 1,15 m cu 10.000 de euro. A asteptat doi ani si nu a acceptat un pret mai mic decat cel pe care l-a fixat initial: 8.000 de euro. Si bine a facut. Lucia Paier a reusit sa isi vanda parul unui atelier care confectioneaza peruci, din Italia, in schimbul a 10.000 de euro, noteaza Click.

Marge Simpson pozeaza in Playboy. Marge Simpson, unul dintre personajele principale ale serialului de animatie Familia Simpson, va aparea nud in numarul din noiembrie al editiei americane a revistei Playboy. In afara de pictorial, publicatia va contine si un interviu cu Marge, precum si o fisa cu cele mai importante evenimente din viata ei, scrie Cancan.

Un caine paralizat, pus pe picioare de celulele din nas. Henry, un Teckel paralizat, a facut primii pasi, dupa ce oamenii de stiinta de la Universitatea Cambridge l-au supus unui tratament experimental. Expertii spera ca noua procedura care l-a pus pe Henry pe picioare sa poata fi folosita si in cazul oamenilor care au suferit rani grave la coloana vertebrala. Catelul, in varsta de sase ani, nu a mai putut merge dupa ce s-a ranit la spate in noiembrie 2008. A fost operat, insa fara succes. Acum, gratie oamenilor de stiinta de la Universitatea Cambridge, care i-au prelevat celule din nas si le-au implantat in coloana, animalul poate sa se ridice, noteaza Click.

O artista britanica liciteaza o pictura pentru a salva leii de la Oradea. Povestea leilor de la gradina zoologica din Oradea a ajuns sa fie un subiect de discutie important pentru britanici, iar pentru salvarea "regilor junglei" au sarit sa ajute tot felul de oameni. Artista Jane Pascoe Absolom a realizat o pictura cu doi dintre acesti lei, pe care o va scoate la licitatie, scrie Libertatea.

Cand s-a trezit dimineata avea un tatuaj in forma de penis pe picior. Un barbat care a baut seara o sticla de vodka s-a trezit a doua zi cu un tatuaj de 15 centimetri in forma de penis pe picior, informeaza Metro. Suedezul in varsta de 27 de ani, cunoscut ca "Joel", sustine ca isi aminteste foarte putine momente din noaptea aceea. Tanarul nu isi aminteste decat ca s-a intalnit cu niste prieteni la un fast-food, i-a admirat tatuajul de pe degetul unuia. Dupa aceea au fost la un bar, unde un artist a fost de acord sa il tatueze si pe Joel in mod asemanator. Suedezul nu isi aminteste nimic dupa aceea, scrie Cancan.

Un englez si-a vulcanizat piciorul. Pete Fletcher nu s-a panicat cand a vazut ca proteza sa de la picior a inceput sa se dezmembreze. A topait intr-un picior pana la o vulcanizare, unde angajatii i-au reparat-o. Barbatul se afla la cumparaturi cu sotia, cand a observat ca o parte din materialul din care era facuta proteza incepuse sa se roada. Pentru ca la spital ar fi durat intre sapte si zece zile pana sa obtina una noua, englezul s-a hotarat sa apeleze la serviciile unei firme de vulcanizare, scrie Click.