Un "iepuras" Playboy a batut o tanara in club. "Iepurasul" sexy, Louise Glover (26 de ani), a atacat-o in toaleta unui club pe Maxine Hardcastle (23 de ani), fiica unui cantaret de muzica pop din anii 1980."Mi-a smuls parul din cap si mi-a fracturat nasul", s-a plans victima, care a dat-o in judecata pe agresoare. Louise a acuzat-o pe Maxine ca a flirtat cu sotul sau. "Mi-a dat un pumn in fata si am cazut pe podea. M-a ridicat, tragandu-ma de par, si m-a lovit din nou. Era sange peste tot. Apoi a vrut sa ma bage cu capul in toaleta. Am fugit si toata lumea din jur a inceput sa tipe", a povestit Hardcastle in fata instantei, potrivit Click.

O batrana isi vinde pozele nud din tinerete pentru a-si plati facturile. O pensionara din Germania, care nu a mai avut cu ce sa isi plateasca facturile, s-a hotarat sa isi vanda pozele nud din tinerete, relateaza Bild.de. Ideea de a-si vinde pozele nud i-a venit lui Mariane L., in varsta de 75 de ani, dupa ce i-au fost furate toate bunurile agonisite de-a lungul vietii. "M-au jefuit. Parfumuri scumpre, discuri rare, chiar si singura fotografie cu mama mea. Toate au fost furate", a declarat Marianne, potrivit Gardianul.

O pisica are boala pe postasi. Pisicuta Magic a devenit o adevarata pacoste pentru posta din Marea Britanie. Postasii nu mai vor sa livreze colete si scrisori la casa din Somerset, unde locuieste felina, de teama sa nu se aleaga cu muscaturi sau zgarieturi. Posta din Regat i-a anuntat deja pe stapanii fioroasei feline sa remedieze cumva situatia, altfel nu vor mai veni la adresa lor, scrie Cancan.

La 18 ani, cel mai mic om din lume vrea o sotie. Cel mai mic om din lume, Khagendra Thapa Magar, isi sarbatoreste azi implinirea varstei de 18 ani. Ajuns la majorat, micutul nepalez are inaltimea de numai 60 de centimetri. Recunoscut de Cartea Recordurilor ca fiind cel mai mic om al planetei, Khagendra a marturisit ca isi doreste o sotie de marimea sa, scrie Click.

"Homosexualii sunt arme de distrugere in masa". Primaria Moscovei a cerut unui vestit club gay sa-si inchida portile pana la data de 15 noiembrie, sub pretextul ca ceea ce se intampla acolo este complet imoral. Activistii pentru drepturile homosexualilor au hotarat sa protesteze imediat ce au aflat despre planul pus la cale. Primarul Moscovei, Iuri Lujkov, a blocat incercarile de a organiza o parada gay in capitala Rusiei si i-a descris pe homosexuali ca fiind "arme de distrugere in masa", scrie Libertatea.

Iata strugurelul care te apara de violatori! Un nou produs care poate preveni violurile a fost inventat. Numele acestuia este ¨2 Love My Lips¨ si in momentul de fata este distribuit doar in Marea Britanie, potrivit publicatiei web Gizmodo.it ¨2 Love My Lips¨ este un ruj cu luciu de buze pe al carui recipient se afla substante ce pot detecta asa-zisele droguri de viol, scrie Click.

Concediata pentru ca a mancat chifteaua sefului. O secretara din Germania a fost demisa pentru ca a indraznit sa manance o chiftea din farfuria sefului ei. In varsta de 59 de ani, Magdalene Happ a lucrat pentru manager timp de 34 de ani, iar intr-o zi nu a putut rezista ispitei si a gustat din chiftelele pe care i le-a pregatit sefului sau, scrie Libertatea.

Controversa in Germania! Expozitie cu pitici nazisti. Un artist a provocat controverse in Germania dupa ce a organizat o expozitie in care a expus pitici de gradina ce executa salutul nazist. Ottmar Horl a creat nu mai putin de 1.250 pitici din plastic cu care intentioneaza sa faca o parada in formatie militara, in Straubing, Bavaria, unul dintre locurile preferate ale lui Hitler, scrie Click.