Tiganul "Sasa cai", platit la nunti cu 4.000 de euro. "Sasa cai" exista. Il cheama Gabor Gabor, are 45 de ani, poarta in fiecare zi palaria neagra, cu margini late, si nu are nici un cal, "avea doar tata si bunicu'". Vorbeste trei limbi, romana, maghiara si romales, si zambetul stirbit de un dinte galben, in coltul gurii, aduce a personaj din filmele lui Kusturica. Locuieste in Alba Iulia, aproape in centrul orasului, intr-un cartier mixt, unde convietuiesc romanii si tiganii-gabori. Scump la vedere, personajul e si mai scump la vorba. Celebritatea l-a ajuns din urma, si cum "tradictia" nu-l lasa sa faca nimic fara bani, barbatul cere mii de euro ca sa fie filmat ori pozat, scrie Click.

Orgii sexuale in Palatul Buckingham. Ministerul Apararii din Marea Britanie investigheaza informatiile potrivit carora un ofiter de cavalerie originar din Zimbabwe este un pervers pe Internet care organizeaza orgii sexuale in apartamentul sau din Palatul Buckingham. Capitanul Tari Mundawarara, care conduce schimbarea garzilor in timpul paradelor cu cai din apropierea Palatului, a fost surprins cu pantalonii in vine de reporteri sub acoperire care primisera indicii despre activitatile acestuia pe Internet, pentru ademenirea femeilor. Laudandu-se ca face parte din Garda Reginei, acesta le atrage pe femei cu intrebarea: 'Ti-ar placea sa faci sex cu un ofiter de cavalerie intr-o camera din Palatul Regal?'. Integral in Click.

Dansatoare de cabaret, expuse in vitrina. Cinci fete de la celebrul cabaret Crazy Horse si-au prezentat numarul la geamurile unui magazin din Paris. Magazinul de lux Le Printemps, aflat pe bulevardul Haussman, a fost teatrul unui spectacol inedit, joi seara, informeaza rtlifnfo.be. La ora 21.00, la geamul sau au aparut cinci dansatoare de cabaret, aproape goale, care au interpretat numarul „Schimbarea garzii”, aflat pe afisul localului Crazy Horse inca din 1951. Ineditul show a fost ocazionat de lansarea noului spectacol de cabaret, numit „Dorinte”, pus in scena de coregraful Philippe Decoufle si designerul Ali Mahdavi, scrie EvZ.

Chinezii mananca fetusi umani! Asiaticii mananca ciudatenii: scorpioni, serpi, gandaci si chiar pisici si caini. Totusi, o poveste care a iesit la iveala prima data acum aproape 15 ani, a reinviat zilele trecute, iscand un scandal de proportii. Nu poate fi considerat macabru, socant, inuman. Nu exista cuvinte indeajuns de dure, care sa caracterizeze comportamentul unor oameni. Este vorba despre chinezi si taiwanezi care se hranesc cu fetusi umani, avortati. Potrivit The Seoul Times, chinezii bogati mananca o delicatesa... supa de fetusi. O farfurie din aceasta mancare costa 4.000 de dolari si se spune ca face bine la potenta, sanatate in general si la un aspect luminos al pielii. Integral in Libertatea.

Cel mai puternic copil din lume este un roman. Giuliano Stroe, in varsta de numai 5 ani, este cel mai puternic baietel din lume. Tanarul locuieste cu parintii sai in Italia si face exercitii la sala de forta de la varsta de 2 ani, relateaza The Sun. Giuliano este campion la mersul in maini si la flotarile in care nu isi sprijina pe podea picioarele. Tatal baiatului, Iulian Stroe, spune ca si-a luat baiatul la sala de foarte mic si ca Giuliano nu are voie sa se antreneze singur pentru a fi evitate accidentele. Integral in Gardianul.

Bijuterii pretioase pentru animalele de companie. In plina recesiune, cochetaria e dusa la extrem la Timisoara, unde proprietarii de catei si pisici isi „accesorizeaza” patrupedele cu bijuterii din perle, corali si pietre pretioase. Vedetete din Bucuresti se inghesuie si ele sa devina clientele celui mai nou trend pentru animalele de companie. „Iubesc animalele prea mult”, explica Ramona Capaltepe, una dintre primele timisorence care a adoptat moda bijuteriilor scumpe pentru catelul de acasa. Integral in EvZ.