A vrut sa treaca vama cu serpi si soparle lipite pe corp. Un barbat a vrut sa treaca ieri vama in Norvegia, avand pe corp prinsi cu banda adeziva 14 pitoni, dar si zece soparle. Potrivit autoritatilor, serpii nu erau veninosi, dar erau de dimensiuni mari, informeaza Mediafax. Vamesii norvegieni au avut o mare surpriza cand au descoperit pe trupul unui barbat 14 pitoni si zece soparle lipite cu banda adeziva. Acesta se intorsese din Danemarca, cu un feribot ce a oprit la Kristiansand, si intentiona sa transporte reptilele ilegal. Integral in Libertatea.

La 14 ani vrea sa faca singura turul lumii. O adolescenta in varsta de 14 ani din Olanda vrea sa devina cel mai tanar marinar care face singur turul lumii si spera ca visul sau sa se implineasca la sfarsitul anului scolar cand doreste sa-si puna in practica incercarea. Laura Dekker are de trecut insa peste mai multe obstacole pana cand va pleca in cea mai lunga calatorie din viata sa, scrie Libertatea.

Fata de 11 ani, obligata de mama sa sa faca sex. O fata de numai 11 ani, din Italia, a fost obligata de mama sa sa intretina relatii sexuale cu alti minori pentru a deveni populara, relateaza "Corriere de la Sera". Mama fetei, in varsta de 40 de ani, a declarat ca isi obliga fiica sa recurga la aceste metode pentru a deveni mai cunoscuta printre ceilalti tineri. Femeia statea alaturi de fata sa in timp ce aceasta facea sex cu ceilalti minori, scrie Gardianul.

Detine recordul mondial pentru cei mai multi gandaci tinuti in gura. Conform Daily Telegraph, angajatul unui pet shop din Michigan, Statele Unite, a doborat recordul mondial pentru cei mai multi gandaci vii tinuti in gura. Sean Murphy a avut timp de 10 secunde 16 gandaci de bucatarie de 6 centimetri in gura. Initial barbatul a crezut ca doar 12 incap in gura sa, dar spre final, a reusit sa indese 16 "din prima incercare". Recordul mondial anterior a fost de 11 gandaci in gura cuiva timp de 10 secunde, scrie Gardianul

Si-a prins penisul intr-o banca din parc. Mare le-a fost mirarea politistilor din Hong Kong in momentul in care au fost chemati de un barbat, care-si prinsese organele genitale intr-o banca din parc, sa il salveze. Barbatul a vrut sa faca sex cu banca si si-a introdus penisul intr-una dintre gauri. Insa, in momentul in care s-a excitat, si-a dat seama ca nu mai poate sa-si scoata organul dintre bare, iar curand gemetele de placere s-au transformat in tipete de durere, scrie Click.

Omul cu cele mai multe piercing-uri din lume. Un pensionar in varsta de 78 de ani din Marea Britanie a intrat in Cartea Recordurilor drept omul cu cea mai "intepata" fata din lume. Are nu mai putin de 241 de cercei si alte accesorii pe tot corpul, dintre care 150 sunt aplicate numai pe cap si pe gat. John Lynch, care in tinerete a fost manager la banca "Barclays", din Hertfordshire, locuieste, acum, in Apsley, o regiune din sudul Angliei si a declarat ca a fost nevoit de curand sa isi puna peste 20 de piercing-uri pe fata pentru a se asigura ca va depasi "performanta" stabilita inainte de Elaine Davidson. Integral in Click.