Uite ce au furat de la vedetele Hollywoodului!. Politia din Los Angeles a reusit sa recupereze o parte din bunurile care au fost furate, de cinci hoate adolescente, din resedintele mai multor celebritati de la Hollywood. Este vorba de bijuterii in valoare de trei milioane de dolari, pe care cele cinci adolescente le-au sustras de la sfarsitul anului trecut pana in septembrie anul acesta. Hoatele, care se invarteau in lumea showbizului american, actionau doar dupa ce aflau ca vedetele vizate urmau sa lipseasca mai multe zile de acasa, scrie Cancan.

Dezamagit in dragoste, a decis sa locuiasca pe aeroport. Un german parasit de o femeie din Brazilia pe care o intalnise pe Internet traieste intr-un aeroport de 13 zile si deocamdata nu doreste sa plece de acolo. Barbatul, pe care autoritatile l-au identificat sub numele de Heinz Muller, a ramas fara bani, conform angajatilor aeroportului care ii aduc din cand in cand cate ceva de mancare. Germanul in varsta de 46 de ani isi petrece timpul hoinarind prin aeroportul din Campinas, un oras industrial situat la aproximativ o ora de Sao Paolo, sau navigand pe Internet, prin intermediul laptopului sau. Ocazional, el vorbeste cu angajatii aeroportului sau cu calatorii, intr-o portugheza amestecata cu spaniola, scrie Click.

Din baiat s-a facut fetita. Kyla Lechelt (8 ani) din Idaho, SUA, iubeste culoarea roz, se uita la Hannah Montana si are activitati ca orice fetita de varsta ei. Pana aici, nimic neobisnuit, pentru cei care nu o cunosc. Insa, micuta ascunde un mare secret: ea s-a nascut, de fapt, baietel. Parintii ei, Chelsey si Adrian, au luat, anul trecut, decizia sa o lase sa traiasca ca o fetita, dupa ce a fost diagnosticata cu disforie sexuala (tulburarea identitatii sexuale, o disfunctie prin care o persoana se simte prizonier intr-un trup de alt sex), scrie Libertatea.

Tata de gemene la 71 de ani. Britanicul Richard Roden este cel mai batran tata de gemene din Marea Britanie. Barbatul are 71 de ani si e casatorit cu o femeie cu 46 de ani mai tanara. Acest lucru nu i-a impiedicat pe septuagenarul Richard si pe Lisa, in varsta de 25 de ani, sa conceapa pe cale naturala doua fetite sanatoase, dupa doi ani de incercari, scrie Cancan.

Dependenta de sex, tratata cu tortura! Clinica doctorului Drew trateaza dependenta de sex in diferite moduri. Unele dintre ele sunt de-a dreptul scarboase. „Dorinta arzatoare pentru sex transforma omul intr-un animal salbatic, iar acest fapt se poate lasa cu urmari pe termen scurt sau lung", spune doctorul Drew Pinsky, a carui clinica, Pasadena Recovery Center, a fost vizitata de multi oameni, printre care si vedete.Metodele lui Drew de a readuce persoanele obsedate sexual pe drumul cel bun si de a le tine sub control sunt, la prima vedere, socante. Dar ele dau roade, medicul folosind chiar fobiile pacientilor, scrie Click.

Vrea sa renunte la sani ca sa se inroleze in armata. Siobhan Darroch, o femeie de 21 de ani din Marea Britanie, vrea sa-si “scoata” chirurgical sanii ca sa se poata inrola si astfel sa lupte in Afganistan ca barbat. Pana acum ea a cheltuit 1.000 de lire sterline pe tratamente hormonale in incercarea ei de a deveni barbat, dar si pentru a-si reduce simtitor marimea sanilor, scrie Libertatea.

Servicii sexuale pentru bilete la meci. Susan Finkelstein, o americanca in varsta de 43 de ani, a fost acuzata oficial de prostitutie pentru ca a vrut sa presteze servicii sexuale in schimbul a doua bilete, pentru ea si sotul ei, la un meci de baseball. Pentru a atrage potentialii clienti, femeia a postat pe site-ul Craiglist un anunt in care se prezenta drept o blonda inalta, cu sani mari, dispusa sa satisfaca orice fantezie sexuala ca sa ajunga la meciul echipei preferate, Phillies, scrie Cancan.

Doar 30 de dolari si poti fi virgina din nou! O companie din China face bani frumosi din visul tinerelor de a fi virgine in noaptea nuntii, chiar daca asta inseamna sa-si pacaleasca partenerul. Himenul artificial Gigimo, care se vinde cu 29,90 de dolari in toata lumea, este realizat dintr-un plastic fragil si se "rupe" in timpul actului sexual, lasand sa curga un lichid asemanator sangelui, scrie Click.