Un britanic e alergic la propria nevasta. Darran Young, in varsta de 45 de ani, din Marea Britanie, sustine ca e alergic la propria nevasta. De fiecare data cand ajunge in preajma sotiei sale, lui Darran i se face rau. Si asta din cauza unui ingredient continut de lotiunile si cremele folosite de Sue, nevasta lui, component care l-ar putea ucide. Substanta cu pricina se numeste polietilen glicol si se gaseste in mai toate cosmeticele. Aceasta ii face inima sa bata anormal, iar intregul corp sa se umfle. Integral in Libertatea.

Saltati de politie pentru ca au cantat in ritm de hip-hop comanda la McDonald's. Patru adolescenti din statul american Utah au fost citati pentru deranjarea linistii publice dupa ce au cantat comanda la un restaurant McDonald's pe ritmuri de hip-hop. Acuzatii se apara explicand ca au imitat doar un clip foarte popular de pe YouTube. Unul dintre tineri, Spenser Dauwalder, a povestit ca angajatii restaurantului le-au spus ca blocheaza coada si ca trebuie sa comande rapid sau sa plece. Cu toate acestea, Dauwalder a precizat ca in spatele lor nu se mai afla nimeni la rand, scrie Libertatea.

Un chinez face 12 flotari intr-un deget. Fu Bingli, un maestru Kung Fh din China in varsta de 39 de ani a fost declarat ca fiind posesorul celor mai puternice degete din lume. Barbatul a practicat artele martiale timp de 32 de ani si este capabil sa faca 12 flotari sprijinindu-si toata partea superioara a trupului in degetul aratator. Poate sa faca aceste exercitii cu degetele aratatoare ale ambele maini, informeaza Libertatea.

Un caine si-a salvat stapanul dupa un infarct. Australianul Jim Touzeau a suferit un atac de cord, iar primul ajutor a venit de la patrupedul sau. Cainele Teka din Queensland (Australia) a reusit in mod miraculos sa-si readuca stapanul la viata, dupa ce acesta suferise un stop cardiac. Animalul l-a resuscitat pe Jim Touzeau, sarindu-i pe piept. Catelusa (ciobanesc australian), in varsta de trei ani, este eroina unei povesti de necrezut scrie Click.

A facut operatie de schimbare de sex la numai 8 ani. Conform The Telegraph, un baiat in varsta de numai 8 ani, din Statele Unite, a inceput un tratament pentru schimbare a sexului, deoarece la varsta de 6 ani a fost diagnosticat cu transgender. In actele lui Joey Romero, sexul i-a fost schimbat deja, acum numindu-se Josie, iar in curand urmeaza sa fie operat si sa inceapa tratamentul cu hormoni, pentru a deveni o adevarata femeie, scrie Gardianul.

Vrei o masina gratis? Roaga-te sa dea un X5 peste tine! Mai bine de un milion si jumatate de vizualizari a facut un clip postat saptamana trecuta pe youtube in care soferul unui BMW X5 se urca de-a dreptul peste alte doua masini parcate regulamentar. Una dintre masinile strivite de masivul X5 era un Hyundai Elantra din 2004, al carui proprietar, Todd Jamison, abia terminase de platit ultimele rate pe automobil. Integral pe AutoDigest.ro