Avea harem de 16 barbati frumosi. Xie Caiping, sefa a unui grup mafiot ce a bagat China in sperieti a fost arestata. Ea ordona taierea mainilor si picioarelor celor care incalcau "legea tacerii" si avea 16 amanti alesi pe spranceana. "Nasa" avea multe vile luxoase si isi facuse un harem de 16 barbati tineri cu care se iubea dupa chef. Infiintase 30 de cazinouri ilegale, dintre care unul functiona chiar peste strada de tribunal, scrie Click.

Si-a reclamat fiica pentru ca face mai bine sex oral decat ea. O femeie din Ohio, SUA, a sunat zilele trecute la politie pentru a se plange ca fiica ei i-a facut sex oral sotului ei si s-a descurcat mai bine ca ea. Nu este vorba despre un incest pentru ca tanara specialista in sex oral era de fapt fiica vitrega a barbatului, insa acest fapt a starnit revolta printre cititorii ziarului local online, The Courier, care au postat mesaje nervoase la adresa celor doua femei, scrie Libertatea.

Cele mai haioase sicrie din lume! Chiar daca iti vine greu sa crezi, bizarele cosciuge sunt la mare cautare in Marea Britanie, tot mai multi oameni agreand ideea de a pleca din aceasta lume intr-un mod cat mai vesel. Ele se gasesc in diferite versiuni: ca sticle de bere, telefoane mobile, skateboarduri, soparle sau rechini. Pentru melomani, exista cosciugul chitara, iar pasionatii de mecanica pot fi inmormantati intr-o masina, scrie Click.

Apare un nou ocean in Etiopia. Cercetatorii de la Universitatea din Addis Abeba cred ca, in scurt timp, Pamantul s-ar putea imbogati cu inca un ocean. Acesta si-ar putea face loc in zona desertului etiopian, unde, din 2005, s-a creat o falie gigantica, avand 56,35 de kilometri adancime, scrie Cancan.

Japonezii au instalat la metrou lumini impotriva sinuciderilor. Alarmati de cresterea numarului de persoane care se arunca in fata metroului pentru a se sinucide, conducerea cailor ferate din estul Japoniei a instalat lumini albastre in statii. Prin aceasta masura, ei spera ca vor reduce cazurile de suicid, prin crearea unui efect calmant, scrie Click.

Renul Rudolph e femela! Potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Edinburgh, timp de zeci de ani, oamenii au fost inselati cu privire la Rudolph. Traditia il prezinta pe ajutorul lui Mos Craciun ca fiind un mascul de ren, cu nasul rosu si stralucitor si, evident, cu coarne. Insa zoologia ne demonstreaza un lucru incredibil, a declarat profesorul Gerald Lincoln. Masculilor de ren le cad coarnele toamna, dupa sezonul de imperechere, asa ca, de Craciun, nu mai au nimic pe cap. Singurele care se pot lauda cu coarne in aceasta perioada a anului sunt femelele, a adaugat el. Ca sa aiba coarne de Craciun, Rudolph ar trebui sa fie ori un mascul castrat, ori femela, scrie Cancan.

Cine vrea mai mult de trei pisici trebuie sa-si ia licenta. Intr-un oras din statul american Massachusetts este ilegal sa ai mai mult de trei pisici, fara a avea o licenta speciala. Permisul pentru feline poate fi obtinut dupa achitarea unei taxe de 50 de dolari. Aceasta masura a fost adoptata de catre Consiliul local din Dudley, dupa ce 15 pisici ale unei femei distrugeau frecvent gradina unui vecin, scrie Click.

Nici macar fetele goale nu i-au intrerupt din joaca. Acum cateva zile, in Rusia, a fost organizat un inedit concurs de Counter Strike, cel mai popular 1st person shooter pentru retea. In confruntare au fost implicate doua dintre cele mai puternice echipe din tara: "Virtus.pro" si "forZe". Toate bune si frumoase pentru baietii care s-au pus pe impuscaturi. Ineditul abia atunci a intervenit. Cateva fete extrem de sexy au inceput sa faca striptease printre computere pentru a le testa atentia jucatorilor, scrie Libertatea.

Asa vor arata masinile viitorului? Infiorator. La salonul auto din Los Angeles, din anul acesta, vor fi dezvaluite cateva concepte de automobile, ce vor reprezenta viziunile echipelor de design asupra vehiculelor de viitor. Dupa cum arata unele dintre ele, iti vine sa iti arzi permisul, scrie, AutoDigest.ro.